Redactia.ro
Home » Monden » Cine e femeia la care Tavi Clonda a renunțat pentru Gabriela Cristea

Cine e femeia la care Tavi Clonda a renunțat pentru Gabriela Cristea

Gabriela Cristea, Tavi Clonda si fiicele lor

Tavi Clonda și Gabriela Cristea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de ani buni. Cei doi sunt căsătoriți din 2015 și sunt părinții a două fetițe: Bella Victoria Margot și Thea Iris Selena. Se zvonește că pentru a fi împreună cu Gabriela Cristea, artistul și-a părăsit iubita însărcinată. Cine este aceasta și ce spune Tavi Clonda despre speculații.

Cine e femeia la care Tavi Clonda a renunțat pentru Gabriela Cristea

Înainte de a fi împreună cu Gabriela Cristea, Tavi Clonda a avut o relație timp de şapte ani cu colega sa de breaslă, cântăreaţa Adriana Vlad. În spațiul public se speculează faptul că artistul a părăsit-o pe aceasta, chiar în timp ce era însărcinată, pentru prezentatoarea TV.

Cine a fost marea iubire a lui Tavi Clonda înainte de Gabriela Cristea? A fost cea mai lungă relație a lui

Atât Tavi Clonda, cât și Gabriela Cristea neagă acest zvon. Tavi Clonda a explicat într-un interviu că fosta sa relație s-a încheiat înainte de a se îndrăgosti de Gabriela Cristea.

„Eu şi Gabi suntem foarte ok. Nu ştiu de unde au pornit toate speculaţiile astea, dar vreau să înceteze. Fosta mea relaţie s-a terminat înainte de a cunoaşte pe Gabriela. Nu m-aş fi gândit să încep o nouă relaţie, dacă eram implicat într-una. Fosta mea iubită nu este însărcinată. Eu nu cred că ea ar face aşa ceva (N. Red. să răspândească zvonuri)”, a declarat Tavi Clonda la Kanal D, în anul 2013.

De asemenea, Gabriela Cristea a negat cu vehemență că ea a fost cauza din care Tavi Clonda s-a despărțit de fosta parteneră.

„Amândoi suntem suficient de maturi şi să discutăm dacă apare vreo situaţie ca aceasta. Relaţia dintre el şi fosta lui iubită nu s-a terminat din cauza mea. Nici nu existam atunci în viaţa lui”, a completat la acea vreme și Gabriela Cristea.

Cum s-au cunoscut Tavi Clonda și Gabriela Cristea

Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au cunoscut pe platourile de filmare, în perioada emisiunii ”Te vreau lângă mine”. Gabriela Cristea era proaspăt divorțată la acea vreme de Marcel Toader, fostul soț, care a și decedat mai târziu. Prezentatoarea și-a dat seama că se poate înfiripa ceva între ea și Tavi Clonda, după ce acesta i-a făcut un compliment.

„Era îmbrăcat într-o cămașă roșie și mi se părea foarte îndrăzneț sa porți așa ziua.Și i-am zis că ce cămașă mișto are, dar cu o zi înainte purtasem o rochie roșie superbă și mi-a zis – Am poftit la rochia ta. Iar eu m-am șocat și am zis – Cum îndrăznește să spună așa ceva? – , dar nu m-am exteriorizat.După care m-am gândit dacă se dă la mine. Și din momentul ăla mi s-au aprins beculețele și s-au declanșat toate. Și s-a dovedit că a avut replica potrivită la momentul potrivit.a spus Gabriela Cristea într-un interviu pentru Antena Stars.

Gabriela Cristea i-a dăruit două fetițe artistului iar în privința celui de-al treilea copil spune: ”Eu aș mai face copii, crede-mă, dar nu mai pot. Fizic, mai pot, cred. Din celălalt punct de vedere fizic nu mai pot. Stai să vezi când or să te ia hormonii. O să plângi din orice‘, i-a spus Gabriela Cristea Cristinei Cioran, într-un interviu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: