Redactia.ro
Home » Monden » Gabriela Cristea a fost criticată dur de internauți. O fană i-a luat apărarea vedetei. „Câtă răutate gratuită”

Gabriela Cristea a fost criticată dur de internauți. O fană i-a luat apărarea vedetei. „Câtă răutate gratuită”

Gabriela Cristea, criticată dur de internauți.

Cu toate că Gabriela Cristea este o femeie foarte frumoasă și o prezentatoare foarte talentată care este iubită de public și are sute de mii de fani, uneori mai are parte și de critici dure din partea persoanelor care nu o simpatizează. Adesea printre comentarii se strecoară câțiva internauți care nu o iartă și o taxează cu fiecare detaliu.

Ce au putut să spună internauții despre Gabriela

Gabriela Cristea este o femeie inteligentă care nu le răspunde răutăcioșilor și se bucură de interacțiunea pe internet cu fanii ei care îi transmit mesaje de incurajare și apreciere. De această dată mai mulți internauți au criticat-o dur pe vedetă pe motiv că ar avea pozele mult prea retușate. Gabriela Cristea nu le-a răspuns răutăcioșilor, concluzionând că se simte bine în pielea ei.

Ce mai scot filtrele astea👏realitatea ii cu totul alta…”, „Dacă pozele nu coincid cu video-urile, cum facem? 😂😂😂”, „Photoshooooop„, au fost doar câteva dintre comentariile negative.

Au fost mulți alții încă care i-au luat apărarea Gabrielei și au complimentat-o pentru felul în care arată.

Nu este pentru prima dată când prezentatoarea primește critici acide

Nu este nici pe departe un caz izolat această întâmplare, deoarece adesea Gabriela Cristea este criticată de unii internauți. Gabriela Cristea în urmă cu ceva timp pe litoralul Mării Negre de unde a făcut publice mai multe poze de la plajă. La una dintre postările ei internauții au reacționat în număr mare, complimentând-o pe prezentatoare, dar a fost și un comentariu răutăcios. O femeie i-a spus Gabrielei Cristea că nu este ea în poză și că acolo apare o femeie de 60 de nai, vrând să sublinieze faptul că Gabriela arată foarte îmbătrânită pentru anii pe care îi are.

In poza e o doamna trecută lejer de 60 ani. Era super dacă puneai o poza cu tine„, a fost comentariu primit de Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea nu a băgat de seamă ce a spus internauta, dovadă că nu apleacă urechea la răutățile celor care o critică. Mulți dintre urmăritori i-au sărit în apărare Gabrielei și au complimentat-o.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: