Redactia.ro
Home » Monden » Gabriela Cristea a mers de urgență cu fiica sa la spital! Ce s-a întâmplat cu Victoria

Gabriela Cristea a mers de urgență cu fiica sa la spital! Ce s-a întâmplat cu Victoria

GALERIE FOTO (2) Gabriela Cristea a mers de urgență cu fiica sa la spital! Ce s-a întâmplat cu Victoria

Gabriela Cristea a trecut prin momente cumplite după ce a ajuns de urgență cu fiica sa la spital! Vedeta a explicat totul pe contul său Instagram!

Gabriela Cristea a mers de urgență cu fiica sa la spital! Ce s-a întâmplat cu Victoria

Gabriela Cristea s-a speriat terbil noaptea trecută, atunci când a ajuns cu fiica sa cea mare, Victoria, la spital. Vedeta a împărtășit cu fanii experiența neplăcută prin care a trecut cu copilul său într-un filmuleț postat pe InstaStory.

Noaptea trecută, Gabriela Cristea a trăit o experiență groaznică din cauza faptului că fiica sa cea mare, Victoria, nu se simțea deloc bine. Prezentatoare emisiunii Mireasa-Urzeala Soacrelor s-a speriat teribil în momentul în care a ajuns acasă de la filmări și a observat că fata sa avea febră 39,9 și roșu în gât. Vedeta a spus că atunci când a văzut acest lucru a plecat într-un suflet la spital cu cea mică, astfel că medicii au decis că Victoria are nevoie de internare cel puțin 24 de ore.

”Știu că o să-mi spuneți că arăt impecabil și că sunt super machiată, numai că ceea ce nu știți este că machiajul acesta rezistă de aproape 24 de ore pentru că abia acum am ajuns acasă. Am avut o experiență nu tocmai grozavă, ieri după emisiune am venit acasă și Victoria avea febră, 39 cu 9, roșu în gât groaznic, era și răgușită și am luat-o în brațe și am dus-o direct la Sanador. Am plecat nepregătită pentru că nu mă așteptam să ne interneze 24 de ore, dar ne-am descurcat pentru că cei de acolo au fost super drăguți cu noi și ne-au ajutat cu tot ce am avut nevoie”, a spus Gabriela Cristea pe Insta Story.

Victoria a trebuit să fie ținută sub tratament de cadrele medicale

Se pare că starea de sănătate a micuței Victoria a fost una foarte rea, astfel că, cadrele medicale au fost nevoite să-i aplice o branulă pentru a-i administra tratamentul pe venă, astfel recuperarea fiind mai rapidă.

Mai mult, fiica Gabrielei Cristea a făcut și aerosoli și în acest moment fetița prezentatoarei se află acasă și se simte foarte bine.

”Una peste alta, după 24 de ore în care a trebuit să-i punem o linie venoasă, am păcălit-o că i-am pus un fluturaș, și fetele de la pediatrie au fost extraordinar de atente și de delicate și i-au pus o linie venoasă, au hidtratat-o și i-au pus toate medicamentele de care avea nevoie. Am făcut și aerosoli și nu mai știam ce să inventez ca să fie totul bine. (…) Acum ea doarme, este la ea acasă, ea este foarte fericită că e la ea acasă și noi toți suntem foarte fericiți”, a mai adăugat Gabriela Cristea pe InstaStory.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: