Redactia.ro
Home » Monden » Gabriela Cristea, criticată dur de internauți. Prezentatoarea Tv este acuzată că își editează prea mult pozele

Gabriela Cristea, criticată dur de internauți. Prezentatoarea Tv este acuzată că își editează prea mult pozele

GALERIE FOTO (5) Gabriela Cristea, criticată dur de internauți.

Gabriela Cristea, criticată dur de internauți.Soția lui Tavi Clonda a fost acuzată de internauți că folosește prea des photoshop-ul. Recent, artistul a postat mai multe imagini în care apare alături de soția și fiicel sale. Dacă unii urmăritori au fost încântați de cele două micuțe, alții au condamnat-o pe prezentatoarea tv că și-a modificat prea mult fizicul.

Gabriela Cristea, criticată dur de internauți. Prezentatoarea Tv este acuzată că își editează prea mult pozele

Gabriela Cristea, criticată dur de internauți. Se știe că vedetele folosesc mult photoshop pentru a-și edita pozele. Cu toate că editarea fotografiilor pentru diferite branduri este absolut normală, sunt cazuri în care schimbările sunt dur criticate de fani. Este și cazul Gabrielei Cristea, care a fost acuzată de câteva susținătoare că își modifică pozele. Recent, Tavi Clonda a postat câteva fotografii pe contul său de INstagram, în care apare alături de Gabriela Cristea și fiicele lor. Dacă unii urmăritori au fost impresionați de frumsețea micuțelor, unii au criticat-o pe vedeta tv pentru că își modifică prea mult pozele. „Aoleuu, mai usor cu fotoshopul ca prea din cale afara 🤦”,”Folosiți exagerat de mult fotoshopul. Ați ajuns să nu mai arătați ca voi. Mă uit la Gabriela la tv. și Gabriela cea din poză. Este diferență ca de la cer la pământ. Voi nu realizați penibilitatea? Serios...”, sunt de părere internauții.

Gabriela Cristea a slăbit

Vedeta tv se poate declara o femeie împlinită, atât pe plan profesional, cât și personal. După cea de-a doua naștere, Gabriela a decis că este timpul să slăbească. ”Câte kilograme am slăbit nu ştiu, pentru că nu m-am cântărit, pentru că refuz să mă mai cântăresc, pentru că dacă cântarul meu arată cam câte kg cred eu risc să mă rearunc în frigider. Şi atunci prefer să nu ştiu câte kg, important este să mă simt eu confortabil şi să văd că se subţiează talia”, a declarat Gabriela Cristea.

Soția lui Tavi Clonda s-a întors de curând pe micile ecrane, prezentând Mireasa. Urzeala soacrelor. „Sunt tare fericită să fac parte din acest proiect, mă simt onorată de faptul că am fost cooptată în această echipă şi că odată cu lansarea Mireasa – Urzeala soacrelor, telespectatorii vor avea ocazia să cunoască în premieră şi soacrele mici, dar şi alţi susţinători ai concurentelor Mireasa, iar aceştia, la rândul lor, le vor putea ajuta pe concurente în momente-cheie din competiţie. O să îmi fie puţin dificil, pentru că o să am serile ocupate, timp pe care îl valorificam la maximum împreună cu familia mea, dar am să recuperez weekendurile. Îi invit cu mare drag pe telespectatori ca începând din 29 martie, de la ora 19:00, să fie alături de noi, în direct din studioul Mireasa: Urzeala soacrelor, de la Antena Stars şi dacă au ceva de comunicat, să o facă, pentru că noi suntem deschişi să îi ascultăm pe toţi cei care au o poveste de spus vis-a-vis de ce se întâmpă în casa Mireasa!”, declara fericită Gabriela Cristea. Așadar, telespectatorii o pot urmări în fiecare seară pe vedeta tv, dezbătând alături de invitații săi cele mai importante subiecte din casa Mireasa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: