Redactia.ro
Home » Monden » Gabriela Cristea încă se judecă cu fostul ei soț decedat! Ce obligație a primit din partea instanței

Gabriela Cristea încă se judecă cu fostul ei soț decedat! Ce obligație a primit din partea instanței

Gabriela Cristea încă se judecă cu fostul ei soț decedat! Ce obligație a primit din partea instanței

Scandalul din Gabriela Cristea și Marcel Toader este departe de a se fi terminat, asta și dacă afaceristul este decedat de doi ani. Prezentatoarea TV a primit o obligație din partea instanței!

Gabriela Cristea încă se judecă cu fostul ei soț decedat! Ce obligație a primit din partea instanței

Gabriela Cristea și Marcel Toader a fost căsătoriți timp de 5 ani de zile. Finalul mariajului lor a fost plin de scandal, însă ulterior cei doi și-au refăcut viața. Totul părea să se fi liniștit, însă fostul soț al prezentatoarei a decedat în urmă cu doi ani, iar totul abia atunci începea!

Acum, se pare că pe soția lui Tavi Clonda o urmărește trecutul din urmă. În urma relației dintre cei doi au rămas câteva procese nerezolvate, iar acum Gabriela Cristea a fost obligată, în instanță, să predea autoturismul fostului soț. Timp de 10 ani, aceasta s-a folosit de mașina rămasă după moartea celui care i-a fost partener 5 ani, acum, vedeta trebuie să o returneze. Administratorul judiciar al firmei lui Marcel Toader a chemat-o însă în instanță, somând-o să returneze autoturismul, care era bun al companiei, notează Wowbiz. În cazul în care vedeta nu accepta să retuneze automobilul, aceasta trebuia să plătească o amendă usturătoare.

”Astăzi am plecat devreme de acasă pentru ca am multe treburi de rezolvat prin oraș. Am închiriat pe termen mai lung o mașină sigură de la… până când ne vom achiziționa o altă mașină, ca să reușim să facem tot ce ne-am propus. La drum!”, a scris Gabriela Cristea pe contul ei de Instagram.

Gabriela Cristea a devenit pârât într-un proces intentat de compania Bleu Ciel

Gabriela Cristea a devenit pârât într-un proces intentat de compania Bleu Ciel de la finalul lunii decembrie 2020. Compania i-a aparținut lui Marcel Toader și care, în prezent, este în insolvență. Procesul a fost deschis la Judecătoria sectorului 2 și a avut ca obiect ‘obligația de a face. Firma lui Toader va fi reprezentată de lichidatorul judiciar.

Procesul dintre Gabriela Cristea și firma lui Marcel Toader ar putea avea legătură cu o situație destul de complicată în care vedeta de televiziune și fostul ei soț se aflau înainte ca sportivul să moară. Gabriela Cristea l-a acuzat pe Toader că i-a sustras, fără știrea ei, suma de 400.000 de euro din contul personal și a mutat-o în cel al firmei sale.

Gabriela Cristea a adus la tribunal mai multe dovezi care să-i sprijine afirmațiile, însă când se pregătea să sărbătorească victoria împreună cu avocata ei, Marcel Toader și-a băgat firma în insolvență. Asta însemna că toate datoriile companiei vor fi amânate chiar și câțiva ani.

”După ce ne-a plimbat de la un tribunal la altul, Marcel Toader și-a băgat firma în insolvență. Dosarul e suspendat până se rezolvă insolvența firmei. Toader e bun de plată, noi avem dovezi că i-a luat banii din cont. Există extragerile făcute la bancă. El era împuternicit pe contul ei, s-a prezentat la bancă, a extras bani cu buletinul și a făcut viramente pe contul lui personal și al firmei. Asta nu are legătură cu vreun contract prenupțial. A avut mandat să scoată bani din cint pentru Gabriela, nu să și-i însușească. Gabriela și-a cam luat gândul de la bani, știe, în mare, despre ce este vorba, că putem să rămânem cu o hotărâre favorabilă. Dar vrea să demonstreze adevărul”, spunea avocata Ionela Vasile în 2018.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: