Redactia.ro
Home » Monden » Gabriela Cristea „atacată” de internauți. A plouat cu critici acide la ultima postare a vedetei. Care a fost greșeala prezentatoarei

Gabriela Cristea „atacată” de internauți. A plouat cu critici acide la ultima postare a vedetei. Care a fost greșeala prezentatoarei

Gabriela Cristea a comis-o din nou! A lăsat la vedere un detaliu care i-a făcut pe internauți să ia foc și să o critice fără milă! Ultimele poze publicate de prezentatoare au stârnit un mare vad de reacții acide din partea internauților.

Gabriela Cristea „rupe” Photoshopul? De ce o acuză fanii

Gabriela Cristea este o persoană publică foarte iubită, dar are și câștiva cârcotași care o urmăresc și care abia așteaptă să o prindă pe picior greșit pentru a o critica. Prezentatoarea își pune viața pe tavă față de oamenii din online, iar de această dată a publicat o serie de fotografii de la un eveniment monden. Unii internauși au observat că ea etse mult prea slabă, ba chiar panoul publicitar din spatele ei este strâmbat din cauza editării.

In seara asta am iesit in oras cu sotul meu dupa muuuuulta vreme,doar noi doi. A fost…altfel! Am facut poze la panou si am savurat un cocktail doar noi doi. A fost dragut dar tot m-am simtit vinovata. 🙈„,a scris Gabriela Cristea în descrierea fotografiilor.

Oare când te vede lumea in realitate ca de fapt ești de doua ori mai mare decât in pozele ce le pui pe social media nu e șocul mai mare? De fapt tu dai ocazia oamenilor sa vorbească despre aspectul tău fizic prin cea ce afișezi când te văd in realitate au un șoc”, „Vrei să zici că ești așa slabă? Ai strâmbat panoul de atâta „slăbire” 🙄”, „Pune mâna și slăbește femeie , dacă tot ești așa obsedată sa fi slaba ! Editezi pozele alea de le ia naiba 🙄”, „ai da o masa de fotoshop…deja este enervanta ,chiar crezi ca cineva crede ca esti asa slaba..pe bune acuma”, „Nici în vise nu arăți așa! 😂😂😂😂Măcar nu m-ai fă Live-uri, acolo nu poți modifica nimic! 😂😂😂😂😂😂😂„, au fost doa ro mică parte dintre reacțiile acide primite de Gabriela Cristea.

Nu este pentru prima dată când prezentatoarea primește critici acide

Nu este nici pe departe un caz izolat această întâmplare, deoarece adesea Gabriela Cristea este criticată de unii internauți. Gabriela Cristea în urmă cu ceva timp pe litoralul Mării Negre de unde a făcut publice mai multe poze de la plajă. La una dintre postările ei internauții au reacționat în număr mare, complimentând-o pe prezentatoare, dar a fost și un comentariu răutăcios. O femeie i-a spus Gabrielei Cristea că nu este ea în poză și că acolo apare o femeie de 60 de nai, vrând să sublinieze faptul că Gabriela arată foarte îmbătrânită pentru anii pe care îi are.

In poza e o doamna trecută lejer de 60 ani. Era super dacă puneai o poza cu tine„, a fost comentariu primit de Gabriela Cristea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: