Redactia.ro
Home » Monden » Gabriela Cristea a ajuns cu fetițele la spital. Ce au pățit Victoria și Iris

Gabriela Cristea a ajuns cu fetițele la spital. Ce au pățit Victoria și Iris

Gabriela Cristea a făcut publică o fotografie cu cele două fetițe ale sale chiar din fața spitalului. Prezentatoarea a dezvăluit motivul pentru care a ajuns cu Victoria și Iris la medic.

Gabriela Cristea este o mamă grijulie și iubitoare și vrea ca cele două fetițe ale ei și ale lui Tavi Clonda să nu ajungă să aibă vreodată probleme de sănătate. Frumoasa prezentatoare TV a dezvăluit că a făut un obicei din a merge la medicul pediatru cu cele mici, chiar dacă acestea nu dau semne de vreo boală, deoarece spune ea că își dorește să prevină decât să trateze.

Gabriela Cristea a postat pe rețelele ei sociale o poză cu cele două din fața unui spital și le-a mărturisit internauților curioși motivul. Fanii o întreabă mereu de ce ajunge atât de des la spital cu cele două, drept pentru care Gabriela Cristea a povestit că vrea să prevină orice problemă de sănătate care ar putea apărea în viața copiilor ei. Ea subliniază faptul că este foarte încântată de doctorul pediatru la care merge, pentru că aceasta a reușit să le facă pe Victoria și pe Iris să nu le mai fie frică să meargă la medic.

Stiu ca ma intrebati mereu de ce merg atat de des cu fetele la medic. Raspunsul este simplu: pentru ca vreau sa previn, nu sa tratez. Prefer sa mergem cu zambetul pe buze la pediatru, iar doamna doctor este atat de rabdatoare si are atata energie, incat reuseste sa le faca fata cu succes celor doua motoare turbo, Victoria si Iris. Victoria este mai panicata un pic dar se relaxeaza cu doamna doctor. Chiar e un super medic pediatru si un super personaj de om. Nu mergem atât de des la medic, dar cred ca nu trec mai mult de 5-6 luni intre consultatii. Acum vom merge in octombrie pentru ca mai are Victoria de facut un vaccin impotriva hepatitei si tot atunci facem si consultul de rutina.„, a fost mesajul Gabrielei Cristea la poza publicată cu cele mici din fața spitalului.

Adevărul este că și nouă ne este uneori frica de medici apăi copiilor. Este bine că cei mici sa nu vadă medicii doar cu injecția in mână ci și cu o vorbă bună și o bombonică .„, a fost unul dintre mesajele primite din partea internauților.

Gabriela Cristea, certată de un internaut. Ce a raspuns vedeta

Unul dintre internauți i-a spus Gabrielei Cristea că le duce mult prea des pe fete la medic, iar aceasta i-a răspuns imediat cu un argument valid. „Poate ca exagerez sau poate ca nu. In timp am sa le duc cam la un an la control, dar acum le duc cam la 5-6 luni. Practic cand mai avem vaccinuri de facut facem si vizita de rutina. Data viitoare mergem in octombrie„, a fost răspunsul Gabrielei Cristea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: