Redactia.ro
Home » Monden » Ce a purtat soția lui Aurelian Temișan la nunta lui Cătălin Țociu. Monicăi Davidescu nu-i este rușine să refolosească ținutele

Ce a purtat soția lui Aurelian Temișan la nunta lui Cătălin Țociu. Monicăi Davidescu nu-i este rușine să refolosească ținutele

Ce a purtat soția lui Aurelian Temișan la nunta lui Cătălin Țociu. Monicăi Davidescu nu-i este rușine să refolosească ținutele

Aurelian Temișan și soția lui au fost împreună la nunta lui Cătălin Țociu, fiul celebrului actor Romică Țociu. Iată ce a purtat Monica Davidescu la merele eveniment!

Ce a purtat soția lui Aurelian Temișan la nunta lui Cătălin Țociu

Monica Davidescu, soția lui Aurelian Temișan, a atras toate privirile la nunta fiului lui Romică Țociu. Îmbrăcată într-o rochie mov, slipitoare și foarte elegantă, aceasta a luminat toată sala în timpul petrecerii. Cu toate acestea, fanii au observat un detaliu important. Se pare că Doamna Temișan nu ține morțiș să schimbe rochiile la evenimente.

Joi, 16 septembrie, Romică Țociu a jucat rolul de socru mare, asta pentru că fiul său Cătălin Țociu s-a căsătorit cu iubita lui, Ligia. A fost mare petrecere, cu invitați speciali și nume mari din România. Printre invitați au fost și Aurelian Temișan alături de soția sa. Cei doi au arătat formidabil împreună, la fel ca de fiecare dată. Marcel Pavel a postat o fotografie din timpul evenimentului unde se află alături de mulți colegi de breaslă. În această fotografie apare și Monica Davidescu, iar fanii au observat imediat că aceasat a mers la nuntă îmbrăcată o rochie pe care au mai văzut-o.

La o singură privire aruncată pe contul ei de Instagram, se poate vedea că în urmă cu cinci săptămâni, aceasta a purtat aceeași rochie la un alt eveniment. Având în vedere aceste lucruri, se pare că Monica Davidescu este o femei foarte modestă, asta pentru că deși ar avea bugetul să-și cumpere câte o rochie pentru fiecare eveniment, consideră că ținutele nu trebuie purtate doar o singură dată, ci este impotant să refolosim hainele.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Monica Davidescu (@monica_davidescu_)

Ce ținută a ales fiul lui Romică Țociu pentru nunta sa

Fiul celebrului comediant se căsătorește cu aleasa inimii lui, Ligia. Cătălin Țociu a ales o ținută impecabilă, iar mireasa a atras toate privirile. Atât actorul, cât și fiul acestuia au foarte emoționanți să o vadă pe Ligia îmbrăcată în rochia de mireasă.

Romică Țociu a spus că a fost un moment extrem de emoționant pentru familia lor, iar acum, după terminarea slujbei, se vor îndrepta spre restaurantul unde va avea loc petrecerea. ”A fost o zi extrem de emoționantă, mai mult a fost Nicoleta puțin emoționată. S-au distrat, așa cum le-am pus pe hârtie, așa s-au derulat. Au fost și ei emoționanți aici la slujba religioasă, și ei, și nașii, copii, prietenii…”, a spus actorul.

Romică Tociu este un tată mândru și are o relație extraordinară cu cei doi copii ai lui, Cătălin și Daria. Atăzi este mare sărbătoare în familia actorului pentru că fiul lui s-a căsătorit cu aleasa inimii sale. Înainte de a o vedea pe nora sa îmbrăcată în rochia de mireasă, Romică Țociu a făcut câteva declarații emoționante despre marele eveniment. „Avem familia lângă noi, prietenii apropiați și urmează o petrecere foarte frumoasă. Nu am văzut-o în rochie de mireasă. E un moment unic și frumos pe care l-am așteptat cu toții și se întâmplă, suntem foarte fericiți‘, a declarat Cătălin Țociu, la Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: