Redactia.ro
Home » Monden » Primele imagini de la nunta fiului lui Romică Țociu. Cătălin și Ligia se căsătoresc

Primele imagini de la nunta fiului lui Romică Țociu. Cătălin și Ligia se căsătoresc

Primele imagini de la nunta fiului lui Romică Țociu. Cătălin și Ligia se căsătoresc

Romică Țociu este fericit până peste cap, asta pentru că fiul lui se căsătorește în aceste momente cu iubita lui, Ligia. Ce a declarat actorul despre marele eveniment?

Primele imagini de la nunta fiului lui Romică Țociu. Cătălin și Ligia se căsătoresc

Este o zi mare în familia marelui actor Romică Țociu. Fiul acestuia se căsătorește chiar în aceste momente cu iubita lui, Ligia. Din primele imagini, Cătălin are o ținută impecabilă, însă deocamdată nici el și nici părinții lui nu au apucat să o vadă pe Ligia în rochie de mireasă. Romică Țociu s-a declarat extrem de emoționat, fiul lui fiind pregătit să meargă în fața altarului.

Atât Cătălin, cât și tatăl lui, sunt copleșiți de emoții și așteaptă cu nerăbdare să o vadă pe Ligia îmbrăcată în rochia de mireasă. Ligia și Cătălin se iubesc de mai mulți ani, însă astăzi sunt pregătiți să jure iubire și în fața lui Dumnezeu.

”Avem familia lângă noi, prietenii apropiați și urmează o petrecere foarte frumoasă. Nu am văzut-o în rochie de mireasă. E un moment unic și frumos pe care l-am așteptat cu toții și se întâmplă, suntem foarte fericiți”, a declarat Cătălin.

Romică Țociu a anunțat că petrecerea va fi una pe cinste, extrem de spectaculoasă și fastuoasă, la care participă mulți invitați, dar și nume grele din lumea showbiz-ului românesc, cum ar fi: Adrian Enache cu fiica, Theo Rose sau Aurelian Temișan.

”Nu va o nuntă, va fi un show total. Vin toți prietenii mei, vor cânta, am mai multe surprize, dar nu le pot spune acum. Am o listă întreagă, va trebui să îi pun în așa fel încât să încape să cânte toți, Adrian Enache cu fiica, Theo Rose, Cornel, bunul meu prieten, o să vină Temișan, o să vină aproape tot juriul de la ”Te cunosc de undeva”, a spus Romică Țociu la Antena Stars.

Ce a spus Romică Țociu despre meniul nunții

Fiul lui Romică Țociu se va căsători cu femeia care i-a dăruit doi copilași. În urmă cu câteva luni, Romică Țociu i-a organizat fiicei sale o petrecere de majorat extraordinară, iar peste puțin timp acesta se va ocupa și de nunta fiului său. Actorul a declarat că fiul și iubita acestuia își vor uni destinele și vor avea o nunta ca-n povești.

În ceea ce privește meniul și muzica, Țociu mai are de organizat câteva aspectel legate de nunta fiului său, dar ce era mai important a fost deja aranjat. „Sunt foarte fericit că facem evenimentul ăsta, pentru că și l-au dorit din tot sufletul. Pentru că ce e mai frumos în viața unei femei decât să-și dorească să fie mireasă și el mire. Iar Nicoleta care-l iubește pe Cătălin extrem de mult a vrut să fie o soacră mare… surpriză. Rochia va fi roșie, cea pe care i-am promis-o de viață”, a mai spus câștigătorul sezonului 16 al emisiunii ”Te cunosc de undeva”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: