Redactia.ro
Home » Monden » Romică Țociu va fi socru mare. Actorul organizează o nuntă extraordinară pentru fiul lui

Romică Țociu va fi socru mare. Actorul organizează o nuntă extraordinară pentru fiul lui

GALERIE FOTO (3) Cum arată și cine este fiul lui Romică Țociu VIDEO

Romică Țociu va fi socru mare. Bucurie mare în familia Țociu! Fiul lui Romică Țociu se căsătorește cu iubita sa, iar de organizarea evenimentului se va ocupa chiar tătăl lui. Marele actor se pregătește să fie socru mare!

Romică Țociu va fi socru mare. Actorul organizează o nuntă extraordinară pentru fiul lui

Romică Țociu va fi socru mare. Fiul lui Romică Țociu se va căsători cu femeia care i-a dăruit doi copilași. În urmă cu câteva luni, Romică Țociu i-a organizat fiicei sale o petrecere de majorat extraordinară, iar peste puțin timp acesta se va ocupa și de nunta fiului său. Actorul a declarat că fiul și iubita acestuia își vor uni destinele și vor avea o nunta ca-n povești.

Celebrul actor a declarat că va fi un adevărat show la nunta fiului său și vor fi invitate multe vedete și cântăreți cunoscuți. De asemenea, la nuntă nu va lipsi nici echipa ”Te cunosc de undeva”. ”Nu va o nuntă, va fi un show total. Vin toți prietenii mei, vor cânta, am mai multe surprize, dar nu le pot spune acum. Am o listă întreagă, va trebui să îi pun în așa fel încât să încape să cânte toți, Adrian Enache cu fiica, Theo Rose, Cornel, bunul meu prieten, o să vină Temișan, o să vină aproape tot juriul de la ”Te cunosc de undeva”, a spus Romică Țociu la Antena Stars.

În ceea ce privește meniul și muzica, Țociu mai are de organizat câteva aspectel legate de nunta fiului său, dar ce era mai important a fost deja aranjat. „Sunt foarte fericit că facem evenimentul ăsta, pentru că și l-au dorit din tot sufletul. Pentru că ce e mai frumos în viața unei femei decât să-și dorească să fie mireasă și el mire. Iar Nicoleta care-l iubește pe Cătălin extrem de mult a vrut să fie o soacră mare… surpriză. Rochia va fi roșie, cea pe care i-am promis-o de viață”, a mai spus câștigătorul sezonului 16 al emisiunii ”Te cunosc de undeva”.

Majorat în stil mare pentru fiica lui Romică Țociu

În luna iunie, Romică Țociu și-a sărbătorit fiica care a împlinit 18 ani. Acesta a organizat o petrecere fastuasă și i-a pregătit fiicei sale numeroase surprize. Actorul și-a surprins fiica cu o zi înainte, când i-a adus toate prietenele acasă, fără ca ea să știe. „Chiar este o zi importantă în familia mea. Am încercat să-mi stăpânesc emoțiile pentru că Daria face 18 ani, e o vârstă extraordinară. Daria nici nu știe ce surprize o așteaptă. (…) Aseară, cele mai bune prietene ale ei, fără să știe, au venit la 12 noaptea și a fost curtea plină cu torturi, cu șampanie. Au plâns, a fost extraordinar”, a mărturisit Romică Țociu.

Pe lângă petrecerea organizată, Țociu își va trimite fiica în vacanță în Barcelona și se pregătește să-i cumpere o mașină. „Azi, nu îmi găsesc cuvintele de emoție și bucurie totodată, pentru că voiam să scriu ceva nemaipomenit despre ea, despre Daria, fiica mea care împlinește azi 18 ani. Dar mi-am dat seama că orice aș vrea să scriu, înseamnă foarte puțin în comparație cu lucrurile minunate pe care le face. Eu și mama te iubim și iți mulțumim, că ești în viața noastră! PS.Cred că semeni cu mine!”, a fost mesajul transmis de actor, alături de o poză cu fiica lui postată pe pagina sa de Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: