Redactia.ro
Home » Monden » Întâmplarea rușinoasă pe care Romică Țociu ar vrea s-o uite! Actorul și-a înșelat soția și a fost prins

Întâmplarea rușinoasă pe care Romică Țociu ar vrea s-o uite! Actorul și-a înșelat soția și a fost prins

GALERIE FOTO (4)

Romică Țociu își dorește ca toți să uite întâmplarea rușinoasă pe care a trăit-o în urmă cu câțiva ani. Celebrul actor a fost prins făcând dragoste cu o femei pe o plajă din Mamaia. Reacția soției sale a fost una șocantă!

Întâmplarea rușinoasă pe care Romică Țociu ar vrea s-o uite! Actorul și-a înșelat soția și a fost prins

Romică Țociu a trăit o adevărată aventură în urmă cu mai bine de 9 ani. Cunoscutul comediant a fost prins fâcând sex cu amanta sa pe litoral. Deși au trecut mulți ani de la eveniment, se pare că actorul își dorește ca acest episod din viața lui să fie uitat.

Totul s-a întâmplat în anul 2012, atunci când acesta a fost prins de fotoreporteri într-o ipostază în care nu și-ar fi dorit nimeni să fie prins vreodată, alături de amanta sa Ramona. Se pare că Romică a vrut să simtă adrenalina și a încins o partidă de sex cu blondina în spatele unei terase din stațiunea Mamaia.

Întâmplarea rușinoasă pe care Romică Țociu ar vrea s-o uite! Actorul și-a înșelat soția și a fost prins

La cei 50 de ani, cât avea atunci, actorul a încercat să ascundă de întreaga țară ce are el mai de preț. Adunând repede hainele aruncate pe nisip și încercând să fugă de la „locul faptei”, se pare că Romică Țociu a ținut o perioadă primele paginile ale tabloidelor.

Întâmplarea rușinoasă pe care Romică Țociu ar vrea s-o uite! Actorul și-a înșelat soția și a fost prins

Cum a reacțioant soția lui Romică atunci când a aflat că a fost înșelată

Scandalul nu i-a zguduit deloc căsnicia, ba din contră. Se pare că acum cei doi soți se iubesc și mai mult și au rămas împreună ca o familie. Imediat după ce fotografiile au apărut în presă, soția actorului i-a luat apărarea.

Atunci, Romică Țociu era tare mândru de isprava sa, declarând că el nu a făcut nimic rău, doar își trăiește viața. ”Până la urma urmei ce am făcut? Nu am făcut nimic rău nimănui. Copiii mi-i cresc, am grijă de ei, îi iubesc. Nu am avut discuții acasă pentru că am grijă de familie. Nicoleta nu mi-a spus nimic, are probleme mai importante, afaceri. Asta este viața mea și știu să o trăiesc! În schimb, Radu Mazăre mi-a dat un sms să mă felicite după ce a văzut pozele”, a declarat actorul atunci.

Imediat după asta, soția actorului a oferit și ea primele declarații. Se pare că femeia este foarte mândră de soțul ei. ”Romică a greșit că s-a dus într-un loc public și, din păcate, are o față populară. Eu n-am ce să-i fac, este actor. Romică este ca un bec aprins în jurul căruia roiesc o mulțime de fluturi, îți dai seama ce s-ar întâmpla dacă s-ar stinge becul? Când m-am căsătorit cu el, acum 20 de ani, știam că este un om mai special. Noi nu divorțăm, femei au mai fost, asta nu e prima. Ne creștem copiii, ne vedem de familie. Acum ce să fac, să-mi smulg părul din cap? Nu e o soluție. Sunt mândră că am un bărbat atât de irezistibil la 50 de ani, dacă doamna nu s-a mai putut abține până la cameră și a făcut-o pe plajă. Am un loc în inima lui pe care nu mi-l poate lua nimeni”, a declarat Nicoleta Țociu atunci.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: