Redactia.ro
Home » Monden » Romică Țociu a devenit bunic pentru a doua oară! Cum a reacționat actorul

Romică Țociu a devenit bunic pentru a doua oară! Cum a reacționat actorul

GALERIE FOTO (2) Romică Țociu a devenit bunic pentru a doua oară! Cum a reacționat actorul

Romică Țociu este în culmea fericirii! Actorul a anunțat chiar în cursul aceastei dimineți că a devenit bunic pentru a doua oară. 

Romică Țociu a devenit bunic pentru a doua oară

Actorul Romică Țociu a primit cea mai frumoasă veste în această dimineață! Se pare că partenera de viață a fiului său cel mare, Cătălin, a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, de 3 kilograme, pe care au numit-o Sofia Ioana.

Celebrul actor a sărbătorit imediat după aflarea veștii, mai ales că acum au și pereche, Cătălin având deja un băiețel de aproximativ trei ani! Încă de la primele ore ale dimineții a închinat un pahar de șampanie în cinstea venirii pe lume a nepoatei sale.

Romică Țociu a devenit bunic pentru a doua oară! Iar asta nu e tot! Artistul a început deja să se mândrească cu nepoata sa și este fericit că cea mică seamână mai mult în partea lui de familie.

Romică Țociu a devenit bunic pentru a doua oară! Cum a reacționat actorul

”Am deschis şampania încă de dimineaţă! Am plâns de bucurie, avem în sfârşit pereche! Ieri, în timp ce filmam pentru Te cunosc de undeva! gândul meu era doar acasă, la copii, pentru că nora mea ajunsese încă de ieri la spital. În dimineaţa aceasta ne-au dat vestea cea mare: a venit pe lume Sofia Ioana! Are 3,1 kg, este sănătoasă, nu e plângăcioasă deloc şi seamănă, de data asta, în partea noastră! Îi mulţumim din suflet doamnei doctor Delia Grădinaru, care ne-a fost alături şi de această dată, dar şi moaşei, doamnei Gabriela, prietena soţiei mele! Le-am ştiut pe mâini bune şi asta a contat enorm pentru noi! De-abia le aşteptăm acasă!”, a declarat Romică Țociu.

Cum a reacționat Romică Țociu când a aflat că va fi bunic

Romică Țociu a devenit astăzi bunic pentru a doua oară. În urmă cu doi ani, în 2018, Cătălin l-a mai făcut pe tatăl său bunic o dată, iar vestea l-a luat prin surprindere pe actor, care a recunoscut că la acel moment nu se aștepta să fie pus în rolul ăsta atât de devreme, mai ales că nu se simțea nici pregătit.

Romică Țociu a devenit bunic pentru a doua oară! Chiar și așa, Romică Țociu s-a bucurat enorm și a așteptat cu sufletul la gură venirea pe lume a neoțelului său. Artistul povestea că atunci când a primit vestea că fiul său și iubita lui așteaptă un copil a scos de la naftalină o palincă și a început să bea.

”Vrei să îţi spun sincer? Încă nu sunt pregătit. Încă îmi caut vorbele, încă îmi caut starea.. Bucuria mi-am găsit-o pentru că e cu adevărat o bucurie să devii bunic. E adevărat că m-a luat prin surprindere vestea asta. Am primit-o în picioare, după aceea m-am aşezat jos. Am băut o sticluţă de… primisem de la nişte prieteni o palincă mai deosebită, nici nu ştiu când am pus pahar cu pahar. Îţi dai seama că întâi a discutat cu mama ei şi au repetat, şi-au căutat cuvintele. Sincer să fiu, asta nu este o veste pe care o primeşti în fiecare zi”, a declarat Romică Țociu la vremea aceea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: