Redactia.ro
Home » Monden » Florin Salam, bunic a doua oară! Prima imagine cu nepotul său

Florin Salam, bunic a doua oară! Prima imagine cu nepotul său

Florin Salam

Prilej de bucurie pentru Florin Salam! Cântărețul a devenit bunic a doua oară după ce soția fiului său a născut chiar în a treia zi de Crăciun. Pe rețelele de socializare a fost publicată prima imagine cu bebelușul.

Florin Salam, bunic a doua oară! Primele imagini cu nepotul său

Motiv de bucurie în familia lui Florin Salam! Artistul a devenit bunic pentru a doua oară, în a treia zi de Crăciun, după ce nora acestuia a adus pe lume un băiețel. Pe rețelele de socializare a apărut prima imagine cu bebelușul de când a fost adus pe lume. El se numește Edan Ștefan. Cea care a postat fotografia a fost Betty, fiica lui Florin Salam, imformează Spynews.

imagini baietel fiu florin salam

Betty Salam are și ea un băiețel

Edan Ștefan este fiul lui Dani Stoian, băiatul lui Florin Salam. Dani are 17 ani și are o iubită pe nume Mihaela. Cei doi au devenit părinți pentru prima oară.

Fiul Lui Florin Salam Va Deveni Tată La 17 Ani. Dani A Făcut Totul Public | Libertatea

Fiica lui Florin Salam, Betty, are și aceasta deja un băiețel de un an și jumătate. Ea este căsătorită cu un tânăr pe nume Cătălin Vișinescu. Betty a devenit mamă la vârsta de 19 ani. Betty a avut o naștere dificilă.

”Am avut cea mai grea sarcină. Vorbesc foarte serios. Am moștenit din păcate de la mama mea, pentru că am avut sarcină toxică. Mi-a fost foarte rău și am stat numai la perfuzii. Nu am mâncat nimic timp de 3 luni, dar nimic, nimic. Nici apă nu beam. Ajunsesem la 40 și ceva de kilograme. În loc să iau în greutate, eu slăbeam. Am zis că este ceva în neregulă. Mi-a fost teamă, dar am fost puternică”, a mărturisit Betty Salam.

Betty Salam a precizat că a dat naștere fiului ei prin cezariană deoarece i-a fost frică de nașterea naturală.

„Am făcut cezariană pentru că mi-a fost frică de naşterea normală. Nu mă aşteptam să mă doară atât de tare. M-am ridicat din pat şi simţeam că îmi cad toate organele. Dar m-am recuperat rapid. M-am forţat un pic. Mergeam ca o băbuţă. Refuzam să mă ridic din pat, dar până la urmă am spus că trebuie să mă ridic şi să merg”, a povestit Betty Salam la Teo Show.

De altfel, ea a povestit și cum este fiul ei, care acum a crescut.”E un copil cuminte. Când îi e foame, ne ştie tot cartierul. Când îi este foame, îşi dă cu pumnii în cap, face urât, nu ne mai înţelegem cu el. Tata e topit după fiul meu. S-a dus direct la el când a ajuns la spital, pe mine m-a ignorat. Tata m-a atenţionat, mi-a zis să am grijă de el şi de mine. A rămas mut. El aşa reacţionează. Aşa face mereu, nu ştie să reacţioneze. Aşa sunt şi eu, fac la fel. Rămân fără cuvinte, dar în sinea mea….”, a mai adăugat fiica lui Florin Salam.

Deși este mamă la rândul ei, Betty Salam nu a avut parte de mama ei prea mult în copilărie, deoarece aceasta a murit.

„Eu nu mă rog la Dumnezeu, mă rog la mama mea. Când eram mult mai mică, atunci când s-a întâmplat ce s-a întâmplat cu mama, a trebuit să mă descurc singură. Nu m-a ajutat nimeni în perioada aia, ci doar eu singură. Tatăl meu era plecat, dar faptul că stăteam cu familia mea nu mă ajuta prea mult, pentru că nimeni nu o poate înlocui pe mama”, a declarat Betty Salam.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: