Redactia.ro
Home » Monden » Ce a putut să facă Nea Marin la nunta Cătălinei Ponor! Momentul care i-a emoționat pe toți

Ce a putut să facă Nea Marin la nunta Cătălinei Ponor! Momentul care i-a emoționat pe toți

GALERIE FOTO (3) Facebook/ Marin Barbu - Nea Marin

Iată ce a putut să facă Nea Marin la nunta Cătălinei Ponor! Momentele au fost cu adevărat de neuitat și emoționante, așa cum a menționat și îndrăgitul artist.

Ce a putut să facă Nea Marin la nunta Cătălinei Ponor! Momentul care i-a emoționat pe toți

Cătălina Ponor s-a retras din gimnastică acum șase ani și s-a mutat la Constanța alături de soțul ei, regizorul Bogdan Jianu. Cei doi se cunosc de peste un deceniu, însă abia în anul 2018 au decis să își ofere o șansă în dragoste. De atunci, relația lor s-a consolidat și a culminat cu căsătoria lor civilă și religioasă, dar și cu botezul fiului lor, Vlad Ponor Jianu, care s-a născut în decembrie 2022.

Weekendul acesta, Ponor și Jianu au făcut cununia religioasă. Imaginile cu cei doi au circulat imediat pe rețelele de socializare, uimindu-i pe fanii lor.

Ceremonia de căsătorie a avut loc într-o biserică din Manasia, unde mirele a surprins pe toată lumea apărând în fața invitaților călare pe un cal elegant. Bogdan Jianu, în vârstă de 53 de ani, a făcut o impresie deosebită prin apariția sa. Nu a fost mai prejos nici mireasa Cătălina Ponor, în vârstă de 35 de ani, care a sosit la eveniment într-o caleașcă trasă de cai, îmbrăcată într-o rochie albă de mireasă, lungă și cu un decolteu elegant.

Printre invitații de la nuntă a fost și nea Marin, chemat special la acest eveniment.

„M-au invitat la ei acasă și mi-au zis: Nea Marin, noi suntem, vorba aia, cu sufletul ăla de român, și ce poate să fie mai frumos decât călușul, așa că te rugăm să vii!. Și am acceptat cu mare drag, m-am dus cu 6 perechi de dansatori și am făcut un program de a dansat toată lumea, toți erau în jurul nostru. Super atmosferă!”, a povestit nea Marin.

Iar un anume moment, desfășurat la nuntă, i-a intrat la suflet.

„Mă simt cel mai fericit om, pentru că mi s-a oferit ocazia asta să fac un moment artistic adevărat, ăla care sunt eu: călușar, cu călușarii după mine, cu tradiția de 50 de ani. Am prezentat un spectacol acolo în fața a zeci de sportivi, campionii noștri. Când am ridicat steagul călușului și cu tricolor, toți erau cu mâna la piept. Foarte tare, frumos! A fost un eveniment pe care nu o să-l uit, de abia aștept să văd filmele”, a declarat Nea Marin pentru playtech.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: