Redactia.ro
Home » Știri » Ce a putut să facă prințul William la nunta lui Hussein al Iordaniei. Kate Middleton a intrat în pământ de rușine

Ce a putut să facă prințul William la nunta lui Hussein al Iordaniei. Kate Middleton a intrat în pământ de rușine

kate middleton si printul william

Este de notorietate faptul că Prințesa Catherine este extrem de sociabilă și comunicativă. La nunta Prințului moștenitor Hussein al Iordaniei, Prinții de Wales au fost protagoniștii unui moment inediat, iar fotoreporterii prezenți au fost foarte atenți și nu au ratat șansa de a imortaliza momentul amuzant.

Prințul William, reacție deplasată de față cu toți invitații de la nuntă. Ce a putut să-i spună lui Kate Middleton

La nunta prințului Hussein al Iordaniei a avut loc un moment extrem de amuzant cu William și Kate în rolurile principale! Precum se întâmplă în orice cuplu obișnuit, prințul William a fost deranjat de dorința soției sale de a comunica un pic prea mult. Frumoasa Kate Middleton părea că nu are de gând să încheie discuția cu mireasa iordaniană, în timp ce prințul William abia aștepta să se așeze la masă și să scape de interacțiunile sociale.

Plină de energie și entuziasm, așa cum o cunoaștem, Kate Middleton descoperise ceva extrem de interesant de discutat cu Rajwa, în timp ce alți oaspeți de seamă așteptau să ajungă la mireasă pentru a o felicita. Vizibil stânjenit de întreaga situație, prințul William i-a sugerat să se grăbească.

Această scenă amuzantă a devenit virală online, însă mulți dintre internauți nu au apreciat gestul viitorului rege și l-au etichetat ca fiind o persoană arogantă. În clipul video care a ajuns să fie distribuit masiv pe rețelele de socializare, William poate fi auzit în timp ce spune pe un ton iritat „hai, mai repejor” în timp ce Kate Middleton discută aprins cu mireasa.

Kate Middleton a ajuns în cabinetul medicului estetician

Prințesa de Wales este cu adevărat un model atunci când vine vorba de stil și eleganță. Kate reușește să impresioneze mereu cu aparițiile sale spectaculoase, caracterizate de simplitate. Oamenii o admiră nu doar pentru frumusețea sa naturală, ci și pentru rafinamentul său. Cu toate acestea, puțini sunt conștienți de faptul că ea a apelat la câteva intervenții estetice subtile! Acestea sunt atât de bine realizate, încât nimeni nu le-a observat până în prezent!

Cu câțiva ani în urmă, presa a relatat că Kate utilizează Baby Botox, un tratament inovator care ajută la estomparea ridurilor fine prin injectarea de cantități mici de toxină botulinică, care acționează asupra mușchilor subiacenți, paralizându-i temporar.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: