Redactia.ro
Home » Știri » Ce a putut să pățească o femeie care a uitat să-și scoată inelul înainte să adoarmă. Parcă era în filmele de groază

Ce a putut să pățească o femeie care a uitat să-și scoată inelul înainte să adoarmă. Parcă era în filmele de groază

Ce a putut să pățească o femeie care a uitat să-și scoată inelul înainte să adoarmă. Parcă era în filmele de groază

Cazul care a devenit viral pe TikTok! S-a aflat ce a putut să pățească o femeie care a uitat să își scoată inelul înainte să adoarmă. A doua zi, când s-a trezit, a avut parte de șocul vieții ei.

Briana P. din New York a ieșit în oras să se distreze. Când s-a întors acasă, a uitat să își scoată inelul de pe deget și a adormit așa. Când s-a trezit, a regretat amarnic gestul.

Ce a pățit o femeie care a uitat să își scoată inelul înainte să adoarmă

Tânăra a ținut să își expună povestea bizară printr-un clip postat pe rețelele de socializare. Ea și-a dorit să avertizeze și alte persoane în legătură cu un pericol nebănuit. Briana avea un inel cu un design mai complicat, pe care îl purta pe degetul mijlociu. După o noapte de distracție, a ajuns pe mâna medicilor din cauza bijuteriei.

„Este o adevărată poveste de groază. Acest inel nu mai vrea să iasă. Dacă mi-ați putea sugera un remediu, v-aș rămâne recunoscătoare”, este mesajul postat inițial de Briana, alături de o fotografie în care se putea vedea că degetul ei era extrem de inflamat.

A încercat o mulțime de remedii, inclusiv să își scufunde degetul în apă cu gheață sau să își ridice brațul deasupra capului, sperând că așa se va dezumfla. Ba chiar a încercat și o metodă clasică, folosind o ață cu care a încercat să scoată inelul de pe deget. Nicio variantă nu a fost una de succes.

„Pentru toți cei care m-au întrebat, nu, inelul nu a ieșit încă. Este cea mai rea zi din viața mea”, a continuat ea. În cele din urmă, a încercat să rezolve această problemă cu ajutorul unui medic, dar nici așa nu a reușit. În cele din urmă, a mers la urgențe iar acolo a reușit să își elibereze degetul care deja avea de suferit din cauza lipsei de oxigen care circula prin el.

@briannap31

Top 5 worst days..watch till end #fyp #foryoupage #foryou #badday #finger #dontflop #ouch #help

♬ Bad Day – Daniel Aubeck

Mulți urmăritori ai Brianei s-au întrebat totuși cum a fost posibil să se întâmple așa ceva. Unii chiar au spus că dorm cu inele pe deget de ani de zile fără să ajungă într-o situație similară.

Cazul bizar de pe TikTok ar avea totuși o explicație, se pare. De vină ar fi fost alcoolul consumat de tânără în noaptea respectivă, precum și deshidratarea. Acești doi factori au dus la umflarea degetului și, implicit, la blocarea inelului buclucaș.

Sursă foto: NYPost

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: