Redactia.ro
Home » Stil de viață » Ce a putut să scrie o elevă în tema pentru acasă? Mama ei a citit-o și a fost șocată

Ce a putut să scrie o elevă în tema pentru acasă? Mama ei a citit-o și a fost șocată

Femeia a distribuit „eșecul hilar” al temei copilului ei pe platforma Mumsnet și a îndemnat părinții să verifice temele copiilor lor înainte de a le trimite pentru a fi corectate de profesori.

Când i-a verificat tema, femeia a fost șocată să vadă ce a scris fiica sa

De cele mai multe ori, încercarea de a-i încuraja pe copii să-și facă temele poate fi destul de dificilă, dar în această perioadă fără precedent a devenit și mai anevoioasă. Majoritatea elevilor au primit teme la diferite discipline pe care să le finalizeze de acasă, însă adaptarea la o nouă rutină nu este atât de ușoară.

Cu atâtea distrageri în jur, unii copii vor dori să-și rezolve temele în grabă, astfel încât să petreacă mai mult timp jucându-se, fiind un pic neatenți când vine vorba de munca lor școlară – așa cum a observat o mamă.
Femeia a descoperit că fetița ei a apelat la ajutorul internetului pentru a-și rezolva tema la muzică – obținând rezultate ușor terifiante.

Împărtășind povestea amuzantă pe platforma Mumsnet, ea a explicat: „Am vrut ca această postare să ajungă în atenția cât mai multor părinți – este important să verifice temele copiilor înainte de le trimite către școală…”
Tema copilului ei presupunea notarea câtorva informații despre vioară.

Ce scrise eleva în tema pentru acasă

La început, copilul era pe drumul cel bun, explicând din ce material este realizată. Își notase: „Fabricată din lemn. Există două moduri de a cânta la vioară.” Dar apoi lucrurile s-au sucit puțin – este posibil să fi căutat din greșeală „violență” în loc de „vioară” – o greșeală ușor de făcut. A continuat: „5 tipuri de vioară: 1. sexuală. 2.sinucidere. 3. minor. 4. intim. 5. abuzul copiilor.”

Din fericire, mama acesteia a verificat-o înainte de a o trimite către școală și a recunoscut că a fost „atât de bucuroasă” că a observat-o la timp, dar a considerat că încercarea fiicei ei este „hilară”.
A adăugat: „Aceasta este o confirmare, dacă este necesar, că unii copii caută informații de pe Google fără să acorde prea multă atenție, le copiază cât mai repede posibil pentru a-și duce la bun sfârșit temele și nu învață nimic folositor de pe urma lor…“

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: