Redactia.ro
Home » Monden » Ce a putut să zică Oana Radu despre fostul soț. Acuzații dure aduse lui Cătălin Dobrescu

Ce a putut să zică Oana Radu despre fostul soț. Acuzații dure aduse lui Cătălin Dobrescu

Oana Radu și fostul soț.

Într-o dezvăluire emoționantă și încărcată de acuzații grele, Oana Radu a decis să vorbească deschis despre motivul real al despărțirii de fostul său soț, Cătălin Dobrescu. Fostul cuplu, care părea să fie într-o relație de vis, ascundea, de fapt, o realitate mult mai dureroasă, marcând trecerea de la o idilă aparentă la o răfuială publică ce a surprins întreaga scenă publică.

Ce se întâmplă între Oana Radu și fostul soț

Oana Radu, cunoscută pentru discreția cu care a tratat întotdeauna aspectele vieții sale personale, a ales să rupă tăcerea și să împărtășească experiențele prin care a trecut alături de Cătălin Dobrescu, descriind o relație în care a simțit că a fost supusă unor situații abuzive și toxice. Deși relația lor a durat patru ani, artista susține că trei dintre acești ani au fost marcați de lupta cu aceste comportamente dăunătoare.

„Acest video nu are ca scop denigrarea fostului meu soț și nici nu sunt genul de persoană care să arunce cu noroi într-o relație. Aleg să vorbesc public despre lucrurile prin care cred că trec multe dintre noi. Aleg să nu îmi mai fie frică, deoarece mi-a fost destul de frică în relație. Mi se pare îngrozitor, scârbos și oribil că am ajuns să vorbesc public despre așa ceva. Vreau ca povestea să fie un exemplu pentru fetele și băieții care trec prin relații toxice. Dacă vă aflați în momentul ăsta într-o relație toxică, abuzivă, cum a fost a mea, vă rog să plecați! Mi-a luat aproape trei ani să ies din relația asta, deși relația a durat doar patru ani. (…)

Să nu lăsați pe nimeni, niciodată să vă spună că nu sunteți buni de nimic, că nu aveți un aspect fizic frumos, că nu valorați nimic, că totul e datorită lor, că nu faceți nimic fără ei. Eu mi-am dorit această despărțire. Eu am fost cea care a intentat divorțul. Nu o să spun motivele concrete, dar eu am fost cea care a intentat divorțul, iar în decembrie s-a finalizat divorțul nostru”, a mărturisit Oana Radu pe Instagram, îndemnându-și urmăritorii să nu tolereze astfel de comportamente și să caute calea spre libertate.

Ce a mai spus Oana Radu despre antrenorul de fitness

Pe de altă parte, într-o tentativă de echilibru, Oana Radu a recunoscut și contribuțiile pozitive pe care Cătălin le-a adus în viața ei, în special în ceea ce privește transformarea fizică prin slăbire. Totuși, ea subliniază că acest lucru a devenit o altă sursă de presiune în relația lor.

„Cred că nu mai e niciun secret că eu eram sursa de venit din familia noastră. Și aici o să dezvolt puțin lucrurile. Când am început această relație, Cătălin antrena în Craiova. În momentul în care a hotărât să se mute la București și concertele au început să vină foarte mult, el a renunțat la ceea ce făcea pentru a conduce mașina la concerte și pentru a răspunde la telefon când se programau concerte. Mai exact se ocupa de numărul de booking.

Nu s-a renunțat la meseria de antrenor din altruism, ci pentru că eu aveam atât de multe concerte. Așa că el a început să conducă mașinile la concerte și să răspundă la telefon. Regret problemele lui cu spatele și nu le doresc absolut nimănui. Cu siguranță nu sunt din cauza condusului”, a completat ea.

Contactat de FANATIK pentru a oferi un drept la replică în fața acuzațiilor aduse de Oana Radu, Cătălin Dobrescu a ales să mențină o poziție discretă și să nu se angajeze într-o dispută publică. „Este fix părerea ei. Eu nu comentez nimic, pentru că nu vreau să intru în niciun scandal”, a declarat Dobrescu pentru FANATIK. El a adăugat ferm: „Nu, nu mă interesează să fiu în niciun scandal cu ea. Eu nu-mi spăl rufele în public!”

Situația în care se află Oana Radu și Cătălin Dobrescu este o amintire dureroasă că, în spatele aparențelor și al zâmbetelor afișate în public, se pot ascunde realități complicate și relații care lasă răni adânci. Povestea lor subliniază importanța comunicării deschise, a respectului reciproc și a curajului de a părăsi situațiile dăunătoare, în căutarea fericirii personale și a unui mediu sănătos de viață.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: