Redactia.ro
Home » Monden » Ce a răspuns Anca Serea când a fost întrebată dacă își mai dorește copii? Vedeta nu a ezitat nicio secundă

Ce a răspuns Anca Serea când a fost întrebată dacă își mai dorește copii? Vedeta nu a ezitat nicio secundă

GALERIE FOTO (4) Ce a răspuns Anca Serea când a fost întrebată dacă își mai dorește copii Vedeta nu a ezitat nicio secundă

Anca Seara a făcut câteva mărturisiri în timp ce era pe plajă weekend-ul acesta. Vedeta a răspuns și la întrebarea dacă își mai dorește vreun copil. 

Ce a răspuns Anca Serea când a fost întrebată dacă își mai dorește copii? Vedeta nu a ezitat nicio secundă

Ana Serea este una dintre cele mai urmrite și apreciate vedete din România. Aceasta are mii de fani pe rețelele de socializare, care tot timpu sunt curioși să afle ce mai e nou în viața prezentatoarei de la Prima TV.

De curând, Anca Serea a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri pe contul său de Instagram. Vedeta s-a bucurat de o zi relaxantă la plaja din Constanța și a decis să le răspundă la câteva curiozități fanilor ei. Întrebată de unul din fani dacă își mai dorește vreun copil, Anca Serea a răspuns fără ezitare. Aceasta are împreună cu Adi Sîna 6 copii superbi, însă cu siguranță în familia lor mai este loc și pentru cel de-al șaptelea copil.

”Da, cu siguranță! Doamne Ajută”, a fost răspunsul Ancăi Serea pe contul ei de Instagram.

Vedeta nu a fost întrebată doar o singură dată, semn că această curiozitate stă pe buzele mai multor fani, astfel că prezentatoare a mai primit o întrebare despre un viitor copil. Și aici Anca a răspuns cu aceeași sinceritate cu care ne-a obișnuit.

”Daaa! Am mai răspuns la întrebarea asta. Doamne Ajută”, a mai spus Anca Serea.

Ce idei de nume de copii mai are Anca Serea

De asemenea, Anca Serea a mai răspuns și la întrebarea de viitoare nume de copii, sau idei. Mămicile sau cele care își doresc un copil în viitor au fost foarte încântate că vedeta le-a dezvăluit ce nume are pe lista unui posibil copil.

”Solomon, Simion, Victoria, Anouck, Adam, Maria, Iosif, sunt foarte mult..”, a răspuns Anca Serea pe contul său de pe rețelele de socializare.

Ce a răspuns Anca Serea când a fost întrebată dacă își mai dorește copii Vedeta nu a ezitat nicio secundă

Toți copiii Ancăi Serea poartă nume biblice, de mare însemnătate pentru ea. Vedeta a dezvăluit într-un interviu pentru revista VIVA! că a ales aceste nume în semn de recunoștință pentru viața frumoasă pe care o are.

”Numele biblice le-am ales în semn de recunoștință pentru omul care sunt astăzi și pentru viața noastră frumoasă: pentru Dumnezeu și pentru fiecare zi așa cum este ea”, a marturtisit Anca Serea.

Anca Serea și Adi Sîna au împreună patru copii, Noah (7 ani), Ava (5 ani), Moise (3 ani) și Leeah, de doar un an. Însă înainte de relația cu Adi Sînă, Anca a avut o relație cu omul de afaceri Filip Poplingher, căruia i-a dăruit a avut doi copii, pe David (18 ani) și Sarah (12 ani).

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: