Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Ce a răspuns o fetiță la întrebarea:” Ce vrei să te faci când vei fi mare?” Mama a fost chemată de urgență la școală

Ce a răspuns o fetiță la întrebarea:” Ce vrei să te faci când vei fi mare?” Mama a fost chemată de urgență la școală

„Mă simt prost nu pentru că aș fi furat banii, ci pentru că sunt român”. Copil român, umilit de o profesoară, în Germania 

O situație obișnuită la ora de desen s-a transformat într-un moment amuzant pentru o mamă. Fiica ei, care era în clasa a doua, a primit ca temă de desenat „Ce vrei să te faci când vei fi mare”.

Fetița a adus desenul de mai jos în fața învățătoarei. Profesoara a fost șocată, deoarece o cunoștea pe mama fetiței de ceva timp și părea o persoană destul de conservatoare. Ea a trimis fetița înapoi la băncuță, a luat o bucată de hârtie și un pix și a scris un bilet pentru mama fetiței, cerându-i explicații cu privire la desenul ciudat.

Mama nu a putut merge la școală a doua zi, așa că a răspuns învățătoarei printr-o scrisoare.

„Stimată doamnă învățătoare,

Aș dori să clarific faptul că nu am fost și nu sunt niciodată o dansatoare exotică sau o dansatoare la bară. Eu lucrez într-un magazin de bricolaj și i-am povestit fiicei mele că într-o zi, după un puternic viscol, am reușit să vindem aproape toate lopețile din magazin. Printr-o minune, am găsit o lopată în depozit și mulți oameni s-au luptat practic pentru a o cumpăra.

Desenul fiicei mele nu înfățișează o femeie dansând la bară, ci mă înfățișează pe mine cu o lopată în mână în magazinul unde lucrez. ” 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini