Redactia.ro
Home » Știri » Ce a scos un locatar în scara blocului? Vecinii au fost uimiți, iar vestea s-a răspândit rapid

Ce a scos un locatar în scara blocului? Vecinii au fost uimiți, iar vestea s-a răspândit rapid

GALERIE FOTO (4)

Un român a dat dovadă de bunăvoință și creativitate când și-a scos un dulap vechi pe holul blocului. Când au văzut vecinii ce era în dulap, toți i-au lăudat inițiativa. Acum vestea i s-a dus și tot mai multe blocuri au așa ceva în casa scării. Ce se găsește în el, mai exact!

Ce a scos un locatar în scara blocului

Un locatar a umplut un dulap vechi, aflat pe casa scării, cu cărți. El s-a gândit că în acest mod, toți cei care vor vrea să citească, dar nu au cărți noi, o pot face. A lăsat, desigur, și un mesaj pentru a-i informa pe vecini că toate acele cărți sunt la dispoziția lor oricât își doresc, cu condiția de a o aduce înapoi ori a de a o înlocui cu alta. În puțin timp, vitrina cu cărți a devenit o atracție, iar vecinii s-au arătat impresionați de ideea omului.

„Am luat o carte – „Drumeții în calea lupilor”. Inițial au fost câteva, o jumătate de raft, apoi au început să apară. Sunt din domenii diferite. Știință, beletristică şi pentru școală chiar. Interesant”, povestește unul dintre beneficiarii acestui „proiect”.

„Am şi luat două cărți de la bibliotecă: Agatha Christie și „Dragostea naște dragoste”. Eu am fost foarte plăcut surprinsă. E prima oară când văd. Foarte fain că s-a gândit cineva să își pună cărțile la dispoziție pentru altcineva”, mai spune și Ana, o altă vecină a bărbatului.

Inițiatorul este mulțumit că a mobilizat lumea să citească

Bărbatul de la care a pornit toată ideea spune că e uimit de cât de receptivi au fost cei din jur și e mulțumit că a putut face asta pentru comunitatea sa. „Are un succes destul de mare pentru că urmăresc cărţile. Unele dispar, reapar după o săptămână sau după o lună. Am primit bileţele în care ni se spuneau cum li s-au părut, bileţele în care mulţumeau”, spune Oană Șofrac.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: