Redactia.ro
Home » Monden » Ce a spus Bogdan de la Ploiești după ce manelistul Babasha a fost huiduit la concertul Coldplay

Ce a spus Bogdan de la Ploiești după ce manelistul Babasha a fost huiduit la concertul Coldplay

Incidentul de la concertul Coldplay din București, în care manelistul Babasha a fost huiduit de o parte din public, a stârnit numeroase reacții în lumea muzicală din România. Printre cei care au luat atitudine s-a numărat și Bogdan de la Ploiești, un cunoscut artist de manele, care a oferit un comentariu amplu despre evenimentul controversat.

Reacția lui Bogdan de la Ploiești: „Suntem ultima țară”

Bogdan de la Ploiești a fost profund afectat de reacția negativă a publicului față de tânărul artist Babasha, care a fost invitat să cânte alături de Chris Martin pe scena de la Arena Națională. Într-o postare pe rețelele de socializare, Bogdan a declarat:

Din păcate, aveți aici răspunsul clar că, de cele mai multe ori, starea de normalitate ne este dată de media celor din jur. Din punctul meu de vedere, nu s-a întâmplat nimic rău pentru Babasha, ci doar pentru noi, ca țară, pentru că să huidui un copil de 22 de ani care a fost invitat la acest concert să cânte mi se pare că suntem ultima țară.

Bogdan a exprimat dezamăgirea sa față de publicul care l-a huiduit pe Babasha, subliniind că aceasta este o reflecție negativă asupra României și a modului în care sunt tratați tinerii artiști. El a adăugat că nu poate să-și imagineze ce este în sufletul tânărului artist, pe care îl apreciază foarte mult.

Susținerea pentru Babasha: „Un băiat de nota 1000”

Bogdan de la Ploiești a avut cuvinte de laudă pentru Babasha, pe care îl consideră un tânăr extrem de talentat și educat. El a povestit despre o discuție avută cu Babasha în urmă cu un an, în care i-a prezis un viitor strălucit în muzică:

Este un băiat de nota 1000, foarte educat, și îmi pare rău că trebuie să treacă prin această greutate. Dar eu cred că există o parte bună. Până la urmă, adevărul va ieși la iveală, oamenii vor înțelege că băiatul acesta n-a greșit cu nimic și cred eu că singurii care au vină sunt organizatorii că nu au știut să îi pregătească un moment din care să iasă alt om.

Bogdan a subliniat că Babasha merită toată aprecierea și susținerea și că, în ciuda acestui incident, viitorul său în muzică rămâne promițător. El a adăugat că organizatorii concertului ar fi trebuit să gestioneze mai bine momentul, pentru a asigura o experiență pozitivă pentru tânărul artist.

Planuri de viitor și impactul incidentului asupra muzicii

În finalul mesajului său, Bogdan de la Ploiești a menționat că se află într-o pauză muzicală, pregătindu-se pentru lansarea unui proiect internațional. Cu toate acestea, el a recunoscut că incidentul de la concertul Coldplay l-a făcut să reflecteze asupra modului în care publicul român reacționează la anumite evenimente:

Vă spun sincer că eu sunt într-o pauză muzicală pentru că urmează să scot un proiect internațional cu un artist internațional și, după ce am văzut toată nebunia asta, nici nu știu ce să mai zic, nu știu ce o să se întâmple sau cum o să reacționeze oamenii.

Bogdan și-a exprimat speranța că acest incident va servi ca o lecție pentru public și pentru organizatori, subliniind importanța respectului și susținerii pentru toți artiștii, indiferent de genul muzical pe care îl reprezintă. El a încheiat mesajul cu o notă de încurajare pentru Babasha, felicitându-l pentru curajul și talentul său:

Babasha, felicitări, te pup și te iubesc și eu m-am confruntat și mă confrunt zi de zi cu aceste probleme pe care mi le fac anumiți oameni care nu se gândesc decât la ei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: