Redactia.ro
Home » Monden » Ce a spus bunica Andreei Bălan după ce a aflat că divorțează de George Burcea?

Ce a spus bunica Andreei Bălan după ce a aflat că divorțează de George Burcea?

Ce a spus bunica Andreei Bălan după ce a aflat că divorțează

Andreea Bălan are o legătură specială cu familia ei, în special cu bunica ei. Artista a postat un videoclip pe Youtube în care a arătat ce a spus bunica ei după ce a aflat că divorțează de George Burcea. 

Ce a spus bunica Andreei Bălan după ce a aflat că divorțează

Andreea Bălan ține des legătura cu singura ei bunică rămasă în viață și este fericită ca le-a cunoscut pe Ella și Clara. Bunica ei a crescut-o și a educat-o, astfel că Andreea îi dă tot dreptul să-i spună atunci când ceva este îneregulă. De curând, femeia și-a spus părerea despre divorțul dintre artistă și fostul soț, scrie spynews.ro.

În urmă cu un an, la nunta Andreei Bălan, bunica acesteia a fost foarte emoționată că și-a văzut nepoțica în rochie de mireasă. Emoționată a fost și artista atunci când a văzut-o în curtea bisericii.

Timpul a trecut, iar pentru Andreea Bălan a lăsat numai probleme. Aceasta a divorțat de tatăl fetițelor ei și a vurt să vadă ce spune bătrâna despre acest lucru. Femeia o susține necondiționat pe nepoata sa în decizia ei, astfel că a încurajat-o spunându-i că nu trebuie să cadă. De asemenea, bunica vedetei a ținut să-i transmită că toți oamenii de la sat, acolo unde artista a copilărit, i-a spus să-i zică vedetei să fie puternică.

”Nu e nici bine, nici rău. Asta e. Du-te nene, că mai sunt bărbați”, a spus femeia încurajând-o pe nepoata sa.

Andreea Bălan și George Burcea au divorțat

Viața Andreei Bălan a fost cu suișui și coborâșuri. Când i-a mers foarte bine și a fost fericită, când a avut probleme de sănătat și conflicte. Însă toate acestea au făcut-o să prețuiască mai multe ceea ce are lângă ea, iubirea sinceră și timpul pentrecut alături de familie.

Mariajul ei nu a funcționat așa cum și-ar fi dorit, însă s-a ales cu două fetițe minunate pe care le iubește enorm. S-a despărțit de tatăl fetițelor, George Burcea în urmă cu câteva luni, după aproape un an de mariaj. În 2019 a fost la un pas de moarte, atunci când a născut-o pe a doua fetiță, iar recent a fost internată în spital.

Chiar dacă a încercat să totul departe de ochii lumii, lucrurile nu au putut fi controlate. După ce a dezvăluit că divorțează, a început un conflict cu George Burcea. Acum, chiar dacă se mai înțeapă uneori, fiecare dintre cei doi soți și-au refăcut viața în brațele altor parteneri. În tot acest timp cei dragi ai săi i-au fost aproape și au susținut-o indiferent de deciziile pe care ea le-a luat.

Artista a fost internată de urgență la spital

Andreea Bălan a fost la pas de operație după ce, în urmă cu doar o săptămână a ajuns la urgență având dureri abdominale cumplite. În urma consultației, vedeta a primit diagnosticul de abces abdominal, iar medicii deja o programase pentru intervenție. A avut noroc însă! Datorită tratamentului cu antibiotic, artista a scăpat de o operație grea și s-a recuperat mai repede.

”Am avut un noroc maxim. Mă speriasem deja, am dat mesaje la toți cei dragi, îmi făcusem testamentul vocal. Nu era sala de operații gata, și de stres s-a eliminat abcesul singur. Am avut un dren 6 zile. Am avut un antibiotic foarte puternic, infecția s-a redus foarte repede”, a spus Andreea Bălan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: