Redactia.ro
Home » Homepage » Ce a transmis Adrian „Beleaua” Corduneanu după decesul fratelui său. Cei doi nu își vorbeau

Ce a transmis Adrian „Beleaua” Corduneanu după decesul fratelui său. Cei doi nu își vorbeau

Ce a transmis Adrian Corduneanu după moartea fratelui său.

Este doliu în lumea interlopă din Iași după ce Costel Corduneanu, liderul cunoscutului clan Corduneanu și figură marcantă în lumea interlopă, a decedat în urma unor complicații de sănătate. Costel Corduneanu, supranumit și „Ștefan cel Mare al Moldovei”, a fost un personaj controversat, respectat și temut în egală măsură, a cărui viață a fost plină de incidente notorii.

Ce a mărturisit fratele lui Costel Corduneanu

Adrian „Beleaua” Corduneanu, fratele mai mic al lui Costel, a transmis un mesaj public după aflarea veștii tragice. Deși în trecut relația dintre cei doi frați a fost tensionată, în momente cruciale, legăturile de sânge și-au spus cuvântul. Adrian a ales să își exprime sentimentele printr-un mesaj pe Facebook, demonstrând că în ciuda problemelor, pierderea fratelui său a lăsat un gol imens.

„DUMNEZEU SA TE IERTE FRATE. AI FOST SI ESTI IUBIT RESPECTAT DE TOATA LUMEA LEGENDA NOASTRA,” a scris Adrian, alăturând mesajului o fotografie cu el împreună cu fratele său, simbolizând legătura lor profundă.

Reacția comunității online a fost imediată, mulți dintre urmăritorii lui Adrian oferind condoleanțe și mesaje de susținere. Comentariile de pe rețelele sociale reflectă impactul pe care Costel l-a avut asupra celor din jurul său, fie ei prieteni, rivali sau simpli cunoscuți.

„Condoleanțe, Adriane… Dumnezeu să-l ierte și să-l așeze în împărăția lui… Sincere condoleanțe,” a scris un utilizator, reflectând sentimentul general al celor care au cunoscut-l pe Costel. Alții au adăugat: „Dumnezeu să-l odihnească în pace!! Condoleanțe!”, „Dumnezeu să te odihnească în pace prieten drag!”.

Interlopul Costel Corduneanu aștepta un transplant de inimă de mai bine de 10 ani

Costel Corduneanu a trecut printr-o perioadă extrem de dificilă înainte de a deceda. În luna martie a acestui an, a fost la un pas de moarte, dar a supraviețuit unei intervenții chirurgicale la inimă. Din nefericire, chiar și după operație, starea sa de sănătate a continuat să fie precară, suferind o hemoragie internă care l-a adus din nou în pragul morții.

Soția lui, Grațiela, a încercat să asigure publicul că starea lui Costel este stabilă, în ciuda zvonurilor alarmante. „Costel nu este așa de grav, e adevărat, nu vă mint, a fost operat, dar totul decurge bine, este normal. Se recuperează încet, încet, e o operație de inimă, până la urmă,” a declarat ea la vremea respectivă.

Pierderea lui Costel Corduneanu marchează sfârșitul unei ere pentru clanul Corduneanu și pentru lumea interlopă din România. Mesajele de condoleanțe continuă să curgă, în timp ce familia și prietenii se pregătesc să-i ofere un ultim omagiu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: