Redactia.ro
Home » TV » Ce a transmis Cătălin Scărlătescu despre noii jurați de la „Chefi la cuțite”. Bucătarul a vorbit fără rețineri

Ce a transmis Cătălin Scărlătescu despre noii jurați de la „Chefi la cuțite”. Bucătarul a vorbit fără rețineri

Ce a transmis Cătălin Scărlătescu despre jurații de la Chefi la cuțite?!

Cătălin Scărlătescu, unul dintre cei mai iubiți chefi din România, a vorbit deschis despre componența nouă a juriului emisiunii Chefi la Cuțite, care a suferit modificări majore pentru sezonul său 13. După ce trioul iconic format din Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu a părăsit show-ul, Antena 1 a surprins publicul cu patru noi jurați: Alexandru Sautner, Ștefan Popescu, Richard Abou Zaki și Orlando Zaharia.

Cătălin Scărlătescu a vorbit fără perdea

Scărlătescu, cunoscut nu doar pentru abilitățile sale culinare, ci și pentru personalitatea sa carismatică, a împărtășit păreri sincere despre noii veniți, subliniind că îi cunoaște bine pe toți patru și îi consideră profesioniști veritabili în domeniu. „Sunt colegi de-ai mei cu care mă întâlnesc de ani de zile. Nu sunt niște necunoscuți, sunt oameni care vin din industrie, care muncesc și care au dat rezultate. Asta i-a și făcut să ajungă acolo în locul nostru. Altfel, nu ajungeau,” a mărturisit Scărlătescu pentru Cancan.ro.

Prietenia sa cu Orlando Zaharia datează încă din tinerețe, iar Alexandru Sautner îi este cunoscut de ani de zile. Despre Ștefan Popescu și Richard Abou Zaki, Scărlătescu spune că sunt “superbi” și a avut ocazia să-i cunoască mai bine în cadrul emisiunii.

Un nou sezon „Chefi la cuțite”

Emisiunea Chefi la Cuțite se bucură de un format împrospătat în acest sezon, cu modificări semnificative precum necesitatea ca concurenții să obțină trei cuțite pentru a merge mai departe, spre deosebire de doar două, cum a fost în sezoanele anterioare. În plus, dintre cei patru chefi, doar trei își vor forma echipe, adăugând un element de competiție și mai intens.

Prin această schimbare de jurați, Chefi la Cuțite promite să aducă un suflu nou în peisajul culinar televizat, îmbinând tradiția și inovația. Iar cu profesioniști ca Sautner, Popescu, Abou Zaki și Zaharia la cârma juriului, telespectatorii se pot aștepta la o competiție acerbă, plină de creativitate și pasiune pentru gastronomie. Scărlătescu, chiar dacă nu mai este în fața camerei, își arată suportul și entuziasmul pentru noile talente, demonstrând încă o dată că lumea culinară este una mare și plină de oportunități pentru cei dedicați.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: