Redactia.ro
Home » Monden » Noi detalii despre familia din care provine Cătălin Scărlătescu. Ce etnie are fostul bucătar de la Chefi la cuțite

Noi detalii despre familia din care provine Cătălin Scărlătescu. Ce etnie are fostul bucătar de la Chefi la cuțite

GALERIE FOTO (5) Cum arăta Cătălin Scărlătescu în tinerețe? Transformarea celebrului chef este de nerecunoscut

În timp ce mulți îl cunosc ca pe un maestru al gastronomiei, puțini sunt cei care știu cu adevărat despre etnia sa și despre drumul său către succes. Acesta a scos la iveală câteva informații despre familia și locurile din care se trage.

Cătălin Scărlătescu este una dintre cele mai „arzătoare” stele din universul culinar al României. Un bucatar pasionat și talentat, Scărlătescu a cucerit inimile românilor cu preparate autentice și povestea sa captivantă.

Originile, inspirația culinară principală

Născut în Constanța, un oraș plin de diversitate culturală, Cătălin Scărlătescu și-a început călătoria culinară sub îndrumarea dragă a bunicii sale. Cu rădăcini adânc în tradițiile culinare românești, Scărlătescu a fost inițiat în arta gătitului de către o gospodină desăvârșită. Acest început modest a fost fundamentul pe care și-a clădit ulterior cariera strălucitoare.

Mai exact, este vorba chiar despre bunica lui, femeia care a și apărut la televizor în urmă cu câteva sezoane, pe vremea când bucătarul era jurat la cel mai iubit show culinar al României, Chefi la cuțite. De la ea are cele mai bune rețete, iubirea pentru bucătăria, dar mai ales gustul deosebit și atenția la fiecare detaliu gastronomic pe care îl pune în farfurie.

„Bunica mi-a arătat în copilărie ce înseamnă mâncarea cu gust și toate preparatele ei mi-au rămas în suflet. Țin minte că gătea la începutul săptămânii mâncare de cartofi și fasole scăzută, care sâmbăta se transforma în fasole bătută. La desert aveam faimoasa prăjitură cu bulion, preferata mea. Nu avea mult timp sau multe ingrediente la dispoziție, dar reușea să ne pună pe masă rețetele ei de suflet, rețete pe care le-am dus mai departe cu mine până în ziua de azi.”, mărturisea Cătălin Scărlătescu, conform informațiilor oferite de Viva.

Drumul către succesul răsunător

Dorința de a deveni bucătar a lui Scărlătescu a fost alimentată nu doar de dragostea pentru arta culinară, ci și de perspectiva unei cariere prospere. Observând succesul și prestigiul asociat cu munca în bucătărie, a decis să-și urmeze pasiunea cu hotărâre. Cu determinare și muncă asiduă, Scărlătescu și-a început ascensiunea în lumea gastronomică. Deși primele sale experiențe în bucătărie au implicat activități mai puțin glamuroase, cum ar fi manipularea mărfurilor și curățenia, acestea au fost trepte esențiale pe drumul său către excelență.

Pe lângă abilitățile sale culinare remarcabile, Cătălin Scărlătescu s-a remarcat și prin integritatea sa și vocea sa autentică. A fost întotdeauna deschis și sincer cu fanii săi, împărtășind nu doar rețete delicioase, ci și păreri și experiențe personale. Într-un climat mediatizat și adesea controversat, Scărlătescu și-a exprimat opiniile cu curaj și claritate, chiar și atunci când a avut de înfruntat dificultăți sau critici. Această abordare autentică și neîngrădită l-a transformat într-un model de integritate și rezistență pentru mulți.

„Am văzut că cheful bucătar era cel care avea cea mai tare maşină, cea mai frumoasă casă, cei mai bine îmbrăcaţi copii şi mi-am zis că asta vreau să fiu şi eu. Cu puţin înainte să am 17 ani am făcut cunoştinţă cu ce avea să însemne un job în bucătărie. Dar primii 2-3 ani au fost departe de gătit, la vremea aceea, dacă îmi daţi voie, era altul. Erai obligat să treci prin toate departamentele din subsolul bucătăriei (manipulare marfă, curăţenie, curăţat legume etc.)”, a mai povestit cheful bucătar.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: