Redactia.ro
Home » Știri » Ce a transmis soția tânărului asistent care a murit într-un mod misterios. Partenera lui Robert Gabriel este devastată de durere: „Ai fost și vei rămâne”

Ce a transmis soția tânărului asistent care a murit într-un mod misterios. Partenera lui Robert Gabriel este devastată de durere: „Ai fost și vei rămâne”

Soția lui Robert Gabriel este devastată de durere.

Comunitatea din Dâmbovița este în stare de șoc după moartea subită și misterioasă a lui Robert Gabriel, un tânăr asistent medical de doar 30 de ani, care a lăsat în urma sa o familie devastată de durere. La doar o zi după ce a vizitat Urgențele pentru simptome alarmante – dureri de cap și vărsături – Robert s-a prăbușit în fața soției sale, moment în care viața i s-a sfârșit subit și inexplicabil.

Mesajul soției îndurerate

În mijlocul durerii imense, soția lui Robert, partenera lui de viață și mama copilului lor, a împărtășit un mesaj emoționant care a atins inimile tuturor: „Ai fost și vei rămâne sufletul meu bun și drag! Te voi iubi oriunde te va duce Bunul Dumnezeu! 🙏”.

Vestea morții lui Robert a șocat nu doar familia sa, dar și colegii de la Spitalul Târgoviște, unde lucra la secția de Boli Infecțioase, și membrii sindicatului Sanitas, din care făcea parte. Toți cei care l-au cunoscut descriu un om dedicat, un profesionist pasionat și un familist devotat.

Oamenii legii au deschis un dosar penal în acest caz

În timp ce poliția a deschis un dosar penal pentru a investiga circumstanțele morții lui Robert, corpul acestuia a fost trimis la Institutul Național de Medicină Legală pentru necropsie, în speranța că va oferi răspunsuri la întrebările rămase fără răspuns. Comunitatea medicală și cea largă așteaptă cu nerăbdare clarificări care să poată aduce un oarecare confort în aceste momente de profundă tristețe.

În acest timp de doliu, mesajele de condoleanțe și tributuri curg pentru a onora memoria lui Robert. Sindicatul Sanitas Dâmbovița a exprimat, de asemenea, un mesaj de adio, recunoscând valoarea umană și profesionalismul lui Robert: „Am pierdut nu doar un coleg, ci un prieten și un om de o valoare incontestabilă. Ne rugăm ca sufletul său să găsească pacea și lumină.”

Familia lui Robert cere dreptate

Pentru soția lui Robert, copilul lor și toți cei care l-au cunoscut, zilele următoare vor fi pline de așteptare și speranță pentru dreptate și claritate. În inimile lor, Robert va rămâne veșnic un simbol al iubirii, dedicării și luminii, chiar și în cele mai întunecate momente. În ciuda tragediei, memoria lui Robert Gabriel va continua să inspire și să aducă speranță tuturor celor care l-au cunoscut.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: