Redactia.ro
Home » Homepage » Ce a transmis tatăl Andreei Morega la trei săptămâni după decesul fiicei sale. Bărbatul nu-și mai revine din șoc: „Aș face-o o dată, de două ori”

Ce a transmis tatăl Andreei Morega la trei săptămâni după decesul fiicei sale. Bărbatul nu-și mai revine din șoc: „Aș face-o o dată, de două ori”

Adrian Morega este devastat de durere.

La trei săptămâni de la tragedia care a zguduit orașul Timișoara, Adrian Morega, tatăl studentei Andreea Morega, ucisă cu sânge rece de Mirel Dragomir, își exprimă durerea profundă și neputința în fața unei realități crude. Comunitatea locală și cei care au cunoscut-o pe Andreea sunt încă sub șocul pierderii ei tragice.

Andreea, o tânără studentă plină de viață și promițătoare, a fost înjunghiată brutal în apartamentul în care Mirel Dragomir locuia, un gest de o cruzime inexplicabilă. Criminalul nu a întârziat să fie prins, fiind arestat în casa părinților săi, care nu erau prezenți în momentul intervenției poliției.

Mirel Dragomir își așteaptă pedeapsa

În timp ce Mirel Dragomir așteaptă sentința, comunitatea și familia Andreei încearcă să înțeleagă cum a fost posibil un asemenea act. Tatăl îndurerat, Adrian Morega, a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, exprimându-și dorința imposibilă de a întoarce timpul: „Greu e fără tine, sufletul meu! Dacă aș putea să dau înapoi TIMPUL, as face-o. . Aș întoarce orele și secundele la toate ceasurile pământui… Aș ingheta timpul doar pentru a îmbrățișa anumiți oameni .. Aș face-o o dată, de două ori, de zeci de ori, până când as simți din nou ca viața și-a potrivit toate rosturile. Din păcate, nu pot face asta, pentru că viața și timpul au doar un singur sens: mereu înainte și nici măcar o secunda înapoi”.

Criminalul a făcut o obsesie pentru victimă

Detaliile care au ieșit la iveală după crimă arată că Mirel Dragomir ar fi avut o obsesie pentru Andreea, manifestând un comportament posesiv și controlator. Colegii de clasă ai Andreei descriu o fată cuminte și retrasă, care probabil nu a știut cum să încheie relația într-un mod care să nu escaladeze. „Părea un băiat cu bun simț, atent și grijuliu… Poate doar, fiind mai retrasă, dorind să încheie relația cu el, nu a știut să comunice și să exprime ceea ce vrea cu adevărat. Probabil că el își făcuse multe speranțe și a simțit că pierde tot în acele momente”, a relatat un coleg de clasă.

Comunitatea din Timișoara este în doliu, iar familia Morega trebuie să trăiască cu pierderea ireparabilă a Andreei. Tragedia subliniază nevoia de a aborda mai serios problemele de sănătate mintală și relaționale, în special în rândul tinerilor, pentru a preveni astfel de evenimente devastatoare în viitor. În acest moment de tristețe profundă, gândurile tuturor se îndreaptă către familia îndoliată, care încearcă să găsească puterea de a merge mai departe în absența fiicei lor iubite.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: