Redactia.ro
Home » Monden » Ce a văzut Andreea Bălan atunci când i-a cunoscut pe părinții lui Victor Cornea. A fost o adevărată revelație: «Un șoc de bucurie. Ne-am chemat unul pe celălalt»

Ce a văzut Andreea Bălan atunci când i-a cunoscut pe părinții lui Victor Cornea. A fost o adevărată revelație: «Un șoc de bucurie. Ne-am chemat unul pe celălalt»

GALERIE FOTO (4) andreea balan si victor cornea

Andreea Bălan și sportivul Victor Cornea formează un cuplu de mai multe luni, iar relația dintre ei pare să evolueze cu pași repezi. Artista a dezvăluit cum a debutat povestea lor de dragoste și care a fost momentul în care a știut că întâlnirea cu Victor nu a fost una întâmplătoare, ci un mesaj al divinității. Iată toate detaliile!

Andreea Bălan, despre revelația pe care a avut-o atunci când i-a vizitat pe părinții iubitului Victor Cornea

După despărțirea de Tiberiu Argint în septembrie 2021, Andreea Bălan a decis să petreacă o perioadă singură, concentrându-se asupra cunoașterii de sine și vindecării unor răni din trecut. În timpul acestei perioade, ea a realizat că avea un stil de atașament co-dependent și că, cu toate că era mulțumită de succesul său profesional, nu se iubea cu adevărat. După ce a reușit să-și vindece aceste răni, Andreea s-a simțit pregătită pentru o nouă relație cu Victor Cornea.

andreea antonescu victor cornea
Andreea Bălan și Victor Cornea formează un cuplu de câteva luni

În iunie 2023, Andreea Bălan și Victor Cornea și-au oficializat relația lor. De atunci, cântăreața și sportivul au fost deschiși cu privire la evoluția rapidă și armonioasă a legăturii lor. Recent, cu doar câteva zile în urmă, cei doi au celebrat împreună la domiciliul artistei cea de-a 30-a aniversare a jucătorului de tenis. Andreea i-a pregătit iubitului o petrecere pe cinste, de la care nu au lipsit prietenii lui cei mai buni.

Andreea și Victor s-au întâlnit pe platforma online, după ce sportivul i-a trimis un mesaj: „Felicitări, Andreea, ești absolut fantastică!”. Acest mesaj a fost un răspuns la un interviu viral pe care artista l-a acordat, în care discuta despre aspecte legate de spiritualitate. Deși, în mod obișnuit, ignora mesajele primite de la bărbați pe rețelele de socializare, Andreea a fost intrigată de Victor și a decis să discute cu el. Au vorbit despre spiritualitate, dezvoltare persoanlă, aspirații, iar artista a fost impresionată de modul de gândire al lui Victor.

andreea balan victor cornea
Andreea Bălan i-a cunoscut deja pe părinții lui Victor Cornea

Andreea Bălan este convinsă că l-a văzut pe Victor în meditațiile sale

Andreea și Victor și-au cunoscut familiile și au o relație apropiată cu acestea. Solista a mers în vizită la părinții lui Victor, la Sibiu, unde a avut o revelație care pur și simplu a lăsat-o fără cuvinte.

„În meditațiile mele vedeam un lan de floarea soarelui tot timpul și mă simțeam acasă. În momentul în care am ajuns la Sibiu, în casa părinților lui, am avut o revelație și un șoc de bucurie să văd că toată casa părinților lui era plină de buchete de floarea soarelui. Atunci am realizat că el este cel din meditațiile mele, că eu îl vedeam în acele medicații, că îl chemam și vedeam ce urma să se întâmple, dar era doar o chestiune de timp. Am fost atât fericită să realizez că el este acel suflet cald și bun din meditațiile mele și că astfel ne-am găsit, ne-am chemat unul pe celălalt”, a povestit Andreea Bălan, pe pagina personală pe care o deține pe Youtube.

Înainte de a forma un cuplu alături de tenismanul Victor Cornea, Andreea Bălan a avut o relație de scurtă durată alături de Tiberiu Argint. Înainte de relația cu Tiberiu, Andreea a fost căsătorită cu actorul George Burcea, bărbatul împreună cu care are două fiice superbe. Cea mai longevivă relație a Andreei a fost, însă, cea cu Keo, alături de care a stat aproximativ opt ani.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: