Redactia.ro
Home » Monden » Ce afacere și-a făcut iubita lui Liviu Vârciu. Suma pe care Anda Călin a investit-o în business

Ce afacere și-a făcut iubita lui Liviu Vârciu. Suma pe care Anda Călin a investit-o în business

Ce afacere și-a făcut iubita lui Liviu Vârciu. Suma pe care Anda Călin a investit-o în business

Iată ce afacere și-a făcut iubita lui Liviu Vârciu, Anca Călin, și ce sumă a investit aceasta în business. Ea a ținut să menționeze că partenerul ei de viață urmează să o susțină în acest demers profesional cât de curând, când nu o să mai fie atât de ocupat cu ale lui.

Ce afacere și-a făcut iubita lui Liviu Vârciu. Suma pe care Anda Călin a investit-o în acest business

Anda Călin nu lasă deloc deoparte statutul de mamă și se ocupă cu aceeași dedicare de cei doi copii, atât că mai are o preocupare: afacerile. Partenera de viață a lui Liviu Vârciu și-a deschis un salon de înfrumusețare în zona Pipera, adică undeva în nordul Bucureștiului, în care a investit 50.000 de euro, a scris WOWBiz.ro.

„Mă duc la salon când copiii sunt plecați, Anastasia la scoală și cel mic la grădiniță, și plec de la salon când trebuie să îl iau pe cel mic de la grădiniță. Ajung acasă și ziua nu s-a terminat pentru că ei mă iau de nouă, dar cumva e frumos, greu, dar frumos”, a spus Anda Călin.

Anda Călin a avut sprijinul lui Liviu Vârciu în acest demers, atât că acesta nu poate fi la fel de implicat din cauza meseriei lui solicitante.

„M-a susținut, m-a ajutat la început să pornesc afacerea. Acum, momentan nu se implică pentru că el este cu filmările și cu evenimentele, dar probabil, pe viitor o să mă ajute mai mult, pe partea de promovare”, a mai spus iubita lui Vârciu.

Pagina de Instagram dedicată salonului de înfrumusețare, deschis de Anda Călin, are peste 1.000 de urmăritori, momentan, iar clientele care îi trec pragul share-uiesc tot felul de imagini de acolo. În descriere, este precizat că salonul oferă servicii pentru păr, piele și unghii, masaj și altele.

Anda Călin și Liviu Vârciu nu s-au pus de acord asupra nunții lor. Ea a mărturisit că în cazul în care ea și Liviu vor lua această decizie de a oficializa în fața Lui Dumnezeu iubirea dintre ei își dorește ca evenimentul să fie unul foarte restrâns. El, în schimb, nu ar vrea așa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: