Redactia.ro
Home » Știri » Ce afaceri a ajuns să aibă Denisa Tănase de la Bambi. Artistei îi merge foarte bine în antreprenoriat

Ce afaceri a ajuns să aibă Denisa Tănase de la Bambi. Artistei îi merge foarte bine în antreprenoriat

Denisa Tănase, fosta membră a formației Bambi, a renunțat la muzică. De mai bine de trei ani și-a făcut intrarea în afaceri, de unde a câștigat foarte mulți bani. Ajutată de soțul ei, vedeta a investit la început 500 de euro în afacerea ei, care ulterior i-a adus sute de mii de euro. Cum a reușit solista să dea lovitura și ce afaceri a ajuns să aibă?

Ce afaceri a ajuns să aibă Denisa Tănase de la Bambi

Denisa Tănase a deschis o afacere cu parfumuri care îi merge de minune și din care câștigă bani frumoși. La sfârșitul lui 2021, cifra de afaceri era de 4 milioane de euro. Totul a început cu o investiție de 500 de euro, la o măsuță în mansarda firmei lui Mircea Brânzei.

Denisa Tănase are afacere cu parfumuri care îi aduce sute de mii de euro

În primă fază, Denisa Tănase nu a avut niciun angajat. A luptat singură pentru a ridica afacerea pe picioare.

„În primele 8 luni nu am avut niciun angajat. Lucram din mansarda firmei lui Mircea. Mi-a făcut și mie o măsuță, iar de acolo livram colete”, a spus Denisa, în podcastul lui Mihai Morar, „Fain și Simplu”.

„Secretul reușitei este în primul rând foarte multă muncă. Și când spun foarte multă, mă refer la muncă, zi de zi, fără oprire. În al doilea rând, am avut ambiția să urmăresc ideile pe care mi le-am proiectat. Am avut familia lângă mine. Pe soțul meu, pe sora mea, iar atunci mi-a fost mai ușor. În multe lucruri, soțul meu m-a și împins din spate, el este cel care m-a sfătuit să îmi asum anumite riscuri și am avut rezultatele acestea”, a mai povestit vedeta.

Denisa Tănase, peste 40 de parfumerii deschise în Europa

În prezent, vedeta are peste 40 de parfumerii deschise în Europa, inclusiv în destinații de lux precum Cannes. Denisa Tănase a mărturisit cum a început succesul ei, dar și cum soțul ei a împins-o de la spate.

„Suntem la început de drum. Ne-am dezvoltat, dar abia acum vine greul. Adică, pornind de la 0 era și normal să avem aceste rezultate, să creștem. Acum trebuie să păstrăm ritmul de creștere, iar asta va fi mai greu. Nu mai am deloc timp de muzică, aș putea spune că m-am lăsat”, a declarat Denisa Tănase pentru Playtech.ro.

Denisa Tănase a făcut primul milion de euro?

Afacerea cu parfumuri pe care o are i-a adus fostei cântărețe profituri substanțiale. Conform fanatik.ro, firma deținută de Denisa de la Bambi a ajuns la o cifră de afaceri în 2020 de peste 10 milioane de lei. Profitul a fost pe măsură, adică 3.514.084, aproximativ 700.000 de euro. În doi ani, aceasta ar fi câștigat aproximativ un milion de euro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: