Redactia.ro
Home » Știri » Ce afaceri are Andy Popescu. Bucureșteanul care face videoclipuri virale pe Youtube

Ce afaceri are Andy Popescu. Bucureșteanul care face videoclipuri virale pe Youtube

Andy Popescu a cucerit internetul. S-a apucat de vlogging în 2006, când încă nu era la modă să postezi clipuri pe Internet. Acum are peste 650 de mii de abonaţi care îi urmăresc fiecare filmare încărcată pe Youtube.

Andy Popescu este unul dintre norocoşii care câştigă bine de pe urma vloggingului. Este unul dintre cei mai de succes vloggeri din România. Bucureşteanul are multe videoclipuri virale pe Youtube, însă vloggingul este mai mult un hobby pentru el. Andy are mai multe afaceri, din care scoate bani frumoşi.

Contul său de Youtube îi aduce lunar aproape 5000 de dolari, iar totul a pornit dintr-o joacă. În 2006 a urcat primele videoclipuri pe Youtube, când s-a gândit să filmeze în câteva vacanţe. Însă contul său a început să urce vertiginos din 2015 şi de atunci s-a decis să facă o meserie din vlogging. Videoclipurile sale cu şi despre maşini sunt printre cele mai urmărite în ţara noastră, în sfera automobilismului.

„Eu m-am ocupat de vlogging de trei ani, dar am materiale video şi din 2006. Pentru că atunci nu existau reţelele sociale şi am uploadat mateialele pe Youtube ca să le trimit la toţi prietenii, le trimiteam direct link-ul. La un moment dat, am plimbat un prieten şi acel clip a ajuns viral şi aşa am ajuns cunoscut, să am acei 3.000 de abonaţi. Aceşti 3.000 de abonaţi m-au ajutat acum 3 ani, când am început să fac vlogging. Am început să fac vlogging pentru că am ajuns la concluzia că, deşi afacerile îţi aduc o recompensă financiară şi te ajută, e mult mai bine să faci ceea ce simţi şi simţeam să fac review-uri auto şi asta am şi făcut”, a povestit Andy Popescu, la Observator, Antena 1.

Andy a investit o sută de mii de euro în criptomonede şi deţine o firmă de construcţii şi de imobiliare. Vloggerul a construit un cartier cu 15 case, de câte 100 mp utili, dispuse cu balcoane, locuri de parcare şi curte. Aproape un milion de euro ar urma să încaseze Andy Popescu pentru ansamblul rezidenţial pe care l-a construit în Bragadiru.

Andy Popescu a încercat multe alte afaceri, însă nu toate au fost profitabile. Vloggerul i-a povestit lui Selly despre ideile sale, care puse în aplicare, nu au mai fost atât de bune. Prima afacere a lui Andy a fost o fermă de struţi, dar nu s-a descurcat prea bine să o gestioneze şi a pierdut toată investiţia. Vloggerul nu s-a dat bătut şi a investit apoi tot într-o afacere cu animale. A deţinut o fermă de vipere, care i-a adus însă o gaură în buget de 50 de mii de euro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: