Redactia.ro
Home » Știri » Ce afaceri e bine să faci cu Fonduri Europene în 2021

Ce afaceri e bine să faci cu Fonduri Europene în 2021

Ce afaceri e bine să faci cu Fonduri Europene în 2021

Dacă te-ai gândit să începi propria afacere, însă nu știi cum să faci rost de bani pentru ea, o soluție este să iei fonduri europene. Sunt o mulțime de idei pe care le poți implementa și pentru care să primești bani nerambursabil europeni. Iată doar câteva dintre acestea.

Bani europeni pentru propria afacere. Ce idee e cea mai bună

O idee foarte bună este să iei bani europeni pentru un service auto. Toată investiția poate fi acoperită din fonduri nerambursabile și un sfat  pentru maximizarea profitabilității este ca în faza de startup el să fie structurat 70 % pe reparații tinichigerie și 30 % pe mecanică.

O altă idee foarte bună este că cea cu pizza livrată la domiciliu. Toate utilajele sunt eligibile pentru a primi fonduri europene: de la cuptoare, agregat frigorific, blendere, congelatoare, cantare, mese inox etc.

Cabinet stomatologic

De asemenea, o altă idee foarte bună pentru fonduri europene nerambursabile este un cabinet stomatologic. Ai nevoie de pregătire în domeniu sau poți angaja pe cineva cu o pregătire extrem de mare iar tu sa activez doar pe rolul de manager.

O altă idee foarte bună pentru fondurile europene sunt grădinițele. Grădinițele private sunt eligibile pentru fonduri europene, iar tarifele practicate încep de la 1000 RON și pot ajunge chiar până la 3000 RON pentru un singur copil și cifra de afaceri este, așadar, una imensă.

Dacă vrei să obții fonduri nerambursabile europene poți să începi o afacere în construcții. Cerința este foarte mare și majoritatea utilajelor sunt eligibile pentru a fi cumpărate pe fonduri europene, deci plaja este una largă.

Dulceață bio

Poți să încep și o afacere cu dulceață bio aceasta fiind o piață în expansiune. Trebuie să ai un mic laborator autorizat din punct de vedere sanitar și dotarea spațiului se poate face prin programe de fonduri europene.

O fabrică de cărămizi este de asemenea o idee foarte bună pentru fonduri europene aceasta având o profitabilitate mare.

Alte idei de afaceri care sunt eligibile pentru a primi bani europene nerambursabile iar tu să-ți începi propria afacere stop plăcintărie, păstrăvărie,s ervicii turnare beton, curățătorie, servicii curățenie, salon bronzare, salon coafor, producție mobilă, producția anvelope mașina, salon de înfrumusețare, fabricare parchet, producție sticlă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: