Redactia.ro
Home » Știri » Cele mai bune idei de afaceri cu Fonduri Europene în 2021

Cele mai bune idei de afaceri cu Fonduri Europene în 2021

Cele mai bune idei de afaceri cu Fonduri Europene în 2021

Dacă ai idee de afacere sau te-ai gândit mereu cum ai putea folosi fondurile europene pentru a câștiga proprii bani, pentru că nu dispui de aceste resurse pentru a-ți pune în acțiune planurile, osul lu ție pentru tine sunt aceste fonduri. Dar, ce anume ai putea să faci pentru a avea succes, odată obținute fondurile?

Cele mai bune idei de afaceri în 2021 cu fonduri europene

Iată câteva idei pe care le-ai putea pune în practică cu ajutorul fondurilor europene.

Cultură de lavandă

În ultimii ani, a crescut constant interesul pentru aurul mov, așa cum mai este numită lavanda. Adevărul este că motivul pentru care interesul a crescut este faptul că a devenit cunoscut profitul care se poate obține dintr-o astfel de afacere. Este vorba despre 9000 de euro pe un singur hectar. Este adevărat că este necesară o întreținere a culturii de lavandă, însă planta aceasta este destul de rezistentă și este afectată de temperaturi joase sau prea mare.Lavanda rezistă la temperaturi de până la 40 °C și chiar la până – 20 °C.

Deschide o pizzerie

O altă idee foarte bună pentru a deschide o afacere cu fonduri europene este o pizzerie. Toate utilajele care ți-ar trebui pentru această afacere sunt eligibile pentru a primi fonduri nerambursabile de la Uniunea europeană. Poți primi bani pentru cuptoare, agregat frigorific, blendere, congelatoare, cantare, mese inox, etc.

Cartofiserie

Este o afacere foarte bună, chiar dacă sunt mulți sceptici în ceea ce-o privește. Da, poți lua bani europeni, fonduri nerambursabile, pentru a deschide o cartofiserie. Mai ales în mall-uri sau în marile orașe, acesta este un start-up de viitor care atrage întotdeauna clienții.

Legumicultura. Legumele bio

O altă activitate foarte bună pentru atrage fonduri europene este legumicultura sau solariile cu legume. Mai mult decât atât, legumicultura este în topul primelor cinci opțiuni ale tinerilor antreprenori din zona urbană care se orientează spre activități agricole. În ceea ce privește solariile, acesea au avantajul că maximizează productivitatea pe suprafețe relativ mici.

De asemenea, aici legumele se coc mai repede decât celelalte dintr-o grădină obișnuit.Cum acum oamenii sunt tot mai preocupat de sănătate și de locul de provenineță al alimentelor, sectorul bio este la mare căutare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: