Redactia.ro
Home » Știri » Care sunt cele mai bune idei de afaceri pe care să le dezvolți cu Fonduri Europene în 2021 în contextul pandemiei de coronavirus

Care sunt cele mai bune idei de afaceri pe care să le dezvolți cu Fonduri Europene în 2021 în contextul pandemiei de coronavirus

Fonduri Europene în 2021

Dacă ai o idee de afacere foarte bună, dar nu deții bani pentru a o pune în practică, atunci cu siguranță trebuie să te interesezi de fondurile nerambursabile puse la dispoziție de Uniunea Europeană. Iată care ar fi cele mai profitabile idei de afaceri în 2021, pentru a accesa fonduri europene.

Idei de afaceri cu fonduri europene nerambursabile

Iată spre ce domenii sau afaceri ar trebui să te orientezi, dacă dorești să îți deschizi propriul start-up și să obții nu numai finanțare de la Uniunea Europeană, dar și profit.

Cofetărie

Poți primi fonduri nerambursabile de la Uniunea Europeană pentru utilajele care sunt necesare: mesele de inox, echipamentele frigorifice, aragazul profesional, malaxoare și așa mai departe. Poate fi o afacere foarte profitabilă în funcție de noutatea pe care o aduci pe piață, pe scurt în funcție de inovație. De asemenea, poți face parteneriate cu o firmă de catering pentru a duce dulciurile tale la nunți, botezuri și alte evenimente.

Service auto

O altă idee foarte bună pentru a putea obține fonduri nerambursabile este un service auto. Poți obține finanțare de la Uniunea Europeană pentru utilajele necesare în service. Este vorba despre elevatoare, truse de scule pentru mecanică generală, mașini de montat / demontat/echilibrat roți, rețea de aer comprimat, stand de direcție și reglaj faruri, set de testere pentru motor, echipament reîncărcare instalație aer condiționat, baie de spălare, echipament sudură etc.

Agropensiune

Este o idee foarte bună, pentru că mulți oameni care locuiesc la oraș tânjesc după experiența de la țară, după activitățile de acolo, de acel sentiment „ca la bunici”. Deosebirea dintre o pensiune normală și o agropensiune este aceea că la ultima trebuie să aibă loc cel puțin o activitate agricolă, de la cultivarea legumelor în propria grădină, la creșterea animalelor sau o livadă de pomi fructiferi.

Spălătorie auto

Poate nu pare că este așa, dar există un deficit la nivel urban în ceea ce privește aceste construcții. Așa că este o idee de afacere de mare succes! Mai mult, pentru aceasta poți obține și fonduri nerambursabile de la Uniunea Europeană. Este eligibilă ideea, iar echipamentele sunt undeva între 20.000 și 50.000 de euro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: