Redactia.ro
Home » Stil de viață » Motivul pentru care posesorii de BMW nu mai sunt nevoiți să meargă la service. Ce a lansat recent constructorul bavarez

Motivul pentru care posesorii de BMW nu mai sunt nevoiți să meargă la service. Ce a lansat recent constructorul bavarez

Vești bune pentru posesorii de mașini marca BMW. De acum, cei care au nevoie de reparații, nu mai trebuie să meargă special la service. Iată de ce!

De ce deținătorii de BMW nu trebuie să mai meargă la service

Service-ul auto autorizat al BMW, Auto Bavaria, a introdus în propria sa aplicație un serviciu prin care clienții pot chema mecanicul acasă, în loc să se deplaseze ei înșiși la reprezentanță.

Este vorba despre un i-Service, care este, de altfel, primul de acest fel din întreaga lume. În loc să trebuiască să te deplasezi chiar tu la service, de acum poți doar să chemi asistentul service și acesta va veni la tine acasă! Adio, timp pierdut!

Tot ce ai de făcut în acest caz este să descarci aplicația disponibilă pe telefonul mobil numită Auto Bavaria, iar apoi poți să rezervi o întâlnire cu un mecanic, ce poate avea loc la orice locație dorită de tine, inclusiv la locul de muncă dacă ai o urgență acolo. E-Service-ul Auto Bavaria are inclusiv un program de funcționare. Este vorba despre un orar de funcționare de la 9 la17 în timpul săptămânii, iar sâmbătă de la ora 9 la ora 12. Duminica este închis.

Service auto la tine acasă sau la serviciu, pentru BMW

Tot ce trebuie să știți în acest caz este că locul în care vă aflați și cereți să vă vină un mecanic nu trebuie să fie mai departe decât 40 de km distanță față de o reprezentanță Auto Bavaria. Pe scurt, distanța maximă pe care aceștia o pot parcurge este de 40 de km, dacă vă aflați mai departe decât raza lor de acțiune, ghinion pentru dvs!

Un alt lucru ce trebuie menționat este acela că acest service online este disponibil doar în Malayesia, unde funcționează acest service al BMW. Așadar, cei care locuiescîn România sau în oricare altă parte a globului nu beneficiază de pe urma acestuia.

Aplicația este construită pentru a-l anunța pe cumpărător de costul estimativ al serviciului, inclusiv de piesele de care este nevoie, plus manopera, astfel că el știe chiar înainte de a comanda și confirma serviciul cam cât ar trebui să plătească.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: