Redactia.ro
Home » Monden » Ce ajutor trebuie să ia Aurel Pădureanu de la stat, după decesul Corneliei Catanga

Ce ajutor trebuie să ia Aurel Pădureanu de la stat, după decesul Corneliei Catanga

Moartea soției sale, Cornelia Catanga, i-a răpus sufletul lui Aurel Pădureanu. Artistul este devastat de durere, mai ales că familia sa se confruntă cu probleme financiare de ani buni, iar în ultimele luni s-au accentuat din cauza pandemiei. Aurel Pădureanu și fiul său au făcut eforturi mari ca să o conducă pe ultimul drum pe cântăreața de muzică de petrecere. Acum, odată cu decesul Corneliei Catanga, Aurel Pădureanu trebuie să primească un ajutor de la stat. Iată despre ce sumă este vorba!

Ce ajutor trebuie să ia Aurel Pădureanu de la stat, după decesul Corneliei Catanga

După înmormântarea Corneliei Catanga, Aurel Pădureanu vrea să facă demersurile necesare pentru a primi ajutor de deces. Este vorba despre o sumă de 5.429 lei, deoarece cântăreața era asigurată, însă, dacă nu ar fi fost, Aurel Pădureanu putea primi doar jumătate, 2.715 lei.

Totodată, când era în viață, Cornelia Catanga primea o pensie de 1.900 lei, pentru invaliditate gradul I, pentru că era aproape oarbă. Cuprins de durere, Aurel Pădureanu speră să-și mai găsească putere încât să parcurgă toți pașii legislativi pentru a obține ajutorul de la stat. Este mai greu, spune el, având în vedere că regretata artistă avea această pensie de handicap, potrivit playtech.ro

„Mi-a murit nevasta. Ea avea o pensie de handicap, că știți că avea probleme cu ochii. La ăia mai puneam și plăteam chiria. 1.900 de lei avea. Normal, ar trebui că umblu să ne dea ajutorul ăla de înmormântare, dar cred că nici pe ăla nu ni-l mai dă, că ea avea pensie de handicap, nu a cotizat.Cine știe, trebuie să umblu până îmi vine rău pentru ăia 1.500 de lei. Astea sunt legile în România, asta e țara în care trăim”, a spus Aurel Pădureanu, cu ochii în lacrimi.

Aurel Pădureanu, supărat pe Gigi Becali și Mara Bănică

Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga locuiau cu chirie într-o casă din Bragadiru. În urmă cu 16 ani, Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga au făcut un împrumut bancar de 90.000 de euro, pentru a-și renova vila din Chitila, dar acest lucru i-a adus într-o situație precară în 2014. Nu și-au mai putut achita la timp rata mai ales că artista a avut probleme de sănătate, iar anul trecut a venit și pandemia care le-a agravata situația financiară. Regretata cântăreață a spus într-un interviu că nici măcar bani de pâine nu au avut, la un moment dat.

Ce flori erau pe sicriul în care a fost îngropată Cornelia Catanga. Care este semnificaţia acestora

Pentru că nu-și putea permite să-și îngroape soția, Aurel Pădureanu a solicitat ajutor lui Gigi Becali și Gabrielei Firea. Gigi Becali a spus că o va înmormânta, dar Aurel Pădureanu a spus apoi presei că nu a primit niciun sprijin din partea milionarului. Artistul este dezamăgit și de Mara Bănică, deoarece a fost o apropiată a familiei și ea a tot dat informații despre decesul Corneliei Catanga.

”Domnul Becali nu ne-a ajutat cu nimic. Nu ne-a ajutat cu înmormântarea. Când i-am zis de casă, a zis că nu are de unde să ne dea, ne-a trimis la căminele de nefamilști”, a spus cu durere Pădureanu pentru Fanatik./„Am crezut că Mara este aproape de noi. Pe Mara Bănică o credeam altfel. A făcut-o fiartă. A zis că a murit soția mea de Covid, că nu știu ce”, a afirmat soțul Corneliei Catanga pentru aceeași sursă.

Cornelia Catanga a fost răpusă, vineri, de coronavirus, la vârsta de 63 de ani. Pe lângă acesta, avea de ani buni și probleme respiratorii.

Imagini de la înmormântarea Corneliei Catanga. A fost îngropată cu sicriul sigilat și cu doar câțiva apropiați la căpătâi! | TVF OLTENIA

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: