Redactia.ro
Home » Monden » Ce aliment consumă Teo Trandafir de fiecare dată când iese din casă: ”E un sfat de la un medic”

Ce aliment consumă Teo Trandafir de fiecare dată când iese din casă: ”E un sfat de la un medic”

Teo Trandafir

Îndrăgita prezentatoare Teo Trandafir este cumpătată atunci când vine vorba de gustarea din bucatele tradiționale de Paști. Teo Trandafir evită, de altfel, să gătească și preferă să comande mâncare.

Teo Trandafir are grijă la alimentație de Paști: ”Eu nu mănânc exagerat și nici nu fac cumpărături foarte multe”

Teo Trandafir este foarte atentă cu alimentația ei în ultimii ani. Drept urmare, această ”regulă” o va aplica și de Paști. Prezentatoarea de la Kanal D preferă să se bucure mai mult de sărbătoarea în sine, decât de bucatele tradiționale.

”Nu pot spune că sunt niște greșeli pe care nu le fac de Paște. Eu nu mănânc exagerat și nici nu fac cumpărături foarte multe. Nu gătesc, preferăm să comandăm. Nu sărbătoresc momentul, prefer liniștea și retragerea în intimitate pentru introspecție. Pentru mine, Paștele nu este despre miei tăiați și alimente consumate în exces”, a spus Teo Trandafir pentru Click!

Alimentul nelipsit din frigiderul lui Teo Trandafir. Îl consumă de fiecare dată când iese din casă

Oul este alimentul pe care-l găsești de fiecare dată în frigiderul lui Teo Trandafir. Iar la recomandarea medicului, îl mănâncă mereu când iese din casă.

”Nu-mi lipsesc din frigider ouăle. Întotdeauna când ies din casă mănânc un ou, e un sfat primit de la un medic care mi-a spus că proteina aduce un anumit grad de protecție. Am chiar o metodă de a fierbe ouăle, nici tari, nici moi”, a mai spus vedeta. Întrebată dacă îi este vreodată poftă de cartofi prăjiți, prezentatoarea a declarat: ”Nu, nu mi-a fost poftă niciodată. Dar dacă îmi este poftă, mănânc doi cartofi prăjiți”, a mărturisit Teo Trandafir.

Care este prăjitura preferată a lui Teo Trandafir

Pentru sursa menționată anterior, Teo Trandafir a mai mărturisit că ”mousse-ul de ciocolată în trei culori”, este prăjitura ei preferată.

Teo Trandafir, despre felul cum arată în prezent

Comparativ cu alți ani, Teo Trandafir arată din ce, în ce mai bine, iar cei 52 de ani nu i se văd deloc. Consideră la rândul său că este în cea mai bună formă din viața sa. Are temeri legate de ceea ce va urma.

”Da, sunt în cea mai bună formă din viața mea, ceea ce mă sperie, mă gândesc la ce va urma”, a mai spus Teo Trandafir.

Teo Trandafir și-a aruncat toate hainele după ce a slăbit 65 de kilograme.  Vedeta de

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: