Redactia.ro
Home » Știri » Ce alimente nu consumă Regele Charles. A interzis consumul de foie gras la palat

Ce alimente nu consumă Regele Charles. A interzis consumul de foie gras la palat

Regele Charles a interzis un produs alimentar controversat în toate reședințele regale

Regele Charles este foarte atent când vine vorba de stilul său de viață. Alimentația joacă un rol primordial. În acest sens, regele nu consumă orice fel de mâncare. Ba din contră, a interzis consumul de foie gras la palat.

Fiul suveranei refuză să mânânce feluri de preparate care sunt pentru alții adevărate delicii. Acesta nu consumă niciodată ficat de rațe sau gâște, în cazul în care li s-a mărit inteționat organul respectiv. Așadar, a interzis consumul acestui preparat la palat.

Marea majoritate a tipurilor de ciuperci sunt și ele trecute pe lista neagră. Dezvăluirea a fost făcută de către un bucătar de la Casa Regală.

„Prințul de Wales are o politică conform căreia bucătarii săi nu trebuie să cumpere foie gras. Alteța Sa Regală nu știa că House of Cheese vinde foie gras. Acest lucru va fi modificat când mandatul va fi revizuit”, a declarat adjunctul maestrului de casă de la Clarence House, în urmă cu mai mulți ani.

Afecțiunea de care suferă fiul suveranei

Odată cu înaintarea în vârstă, problemele de sănătate își fac apariția. Nici regele Charles nu a fost scutit de acest lucru. Un lector principal de la Universitatea din Chester a explicat care sunt afecțiunile cu care se confruntă regele, dar și motivele apariției acestora.

Astfel, regele Charles al III-lea se confruntă cu degete roșii și umflate, „Edem“ – în termeni de specialitate. Acesta a precizat, la momentul respectiv, că motivul pentru care noul rege al Angliei are aceste semne pe corp ar fi retenția de lichide.

„Cu siguranță nu există probleme de sănătate imediate care să fie concluzionate de la degetele umflate și cel mai probabil acestea sunt un semn al vârstei sale”, a declarat dr. Gareth Nye.

Cu atât mai mult, Regele Charles ar suferi și de artrită, iar și această afecțiune ar fi responsabilă de degetele roșii și umflate. Fiul Suveanei s-ar confrunta cu aceste probleme din cauza vârstei, potrivit celor declarate de medicul Gareth Nye.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: