Redactia.ro
Home » Știri » „Ce-am găsit al meu să fie!”. La ce gest a recurs o turistă aflată în Costinești? Totul a fost surprins de o cameră de supraveghere! FOTO

„Ce-am găsit al meu să fie!”. La ce gest a recurs o turistă aflată în Costinești? Totul a fost surprins de o cameră de supraveghere! FOTO

GALERIE FOTO (3)

O turistă aflată la cumpărături într-un magazin cu haine, de la malul mării, din Costinești a recurs la un gest extrem de imprevizibil. Nimeni nu s-ar fi așteptat la așa ceva! Din păcate totul a devenit viral, deoarece magazinul în care se afla dispunea de camere de supraveghere! Iată toate detaliile! 

„Ce-am găsit al meu să fie!”. La ce gest a recurs o turistă aflată în Costinești

O femeie a șocat o întreagă țară după ce a recurs la un gest neașteptat, după ce a găsit un telefon mobil într-o cabină de probă, în magazinul în care se afla, într-un. Totul a ieșit la suprafață, femeia fiind surprinsă de camerele de supraveghere.
Un turist care probase mai multe haine în magazinul cu pricina și-a uitat telefonul mobil chiar în interiorul cabinei de probe . Întreaga scenă a fost surprinsă de camerele de supraveghere, regăsite în interiorul magazinului, iar iubita păgubitului a reacționat dur pe contul de Facebook, viralizând intens pățania! Cei doi au intrat în posesia unui videoclip, în care se vede negru pe alb ce s-a întâmplat cu bunul bărbatului (nr. telefonul mobil).

Din cauza faptului că a ieșit în grabă din cabina de probă, turistul nu a realizat că și-a lăsat în cabină telefonul mobil. În acel moment, turista surprinsă pe camerele de supraveghere intră imediat în cabină și își însușește telefonul mobil al bărbatului, fără a avea bunăvoința de a-l înapoia. Aceasta nu avea de gând să-l caute pe proprietar și nici să meargă la poliție, ci doar să păstreze bunul găsit. Vorba aceea, „Ce-am găsit al meu să fie!”. Aceasta a ieșit din cabina de probă ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic.

Bărbatul s-a întors să-și caute telefonul mobil atunci când a realizat că-i lipsește, dar era mult prea târziu, conform Cancan.

Turista a șocat întreg internetul

Femeia a șocat întreg internetul cu gestul său și a fost criticată dur de internauți, dar mai ales de iubita turistului. Aceasta îi cere femeii care a luat telefonul mobil să îl înapoieze în maximum 24 de ore, altfel va apela la autorități.

„Bună ziua! Ieri prietenul meu și-a uitat telefonul în cabina de probă și femeia de mai jos a luat telefonul. Femeia era împreună cu un copil (cel de mai jos) si cu o altă femeie blondă. Orice informație este binevenită. Dacă nu va returna telefonul în 24h, vom contacta poliția. Mulțumesc!”, a scris femeia, pe Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: