Redactia.ro
Home » Monden » Ce ar fi rugat-o fosta soacră pe Deea Maxer: „M-a rugat să nu mai vorbesc despre asta, e un subiect sensibil”

Ce ar fi rugat-o fosta soacră pe Deea Maxer: „M-a rugat să nu mai vorbesc despre asta, e un subiect sensibil”

GALERIE FOTO (3) dinu si andreea maxer

Despărțirea dintre Dinu și Andreea Maxer a luat prin surprindere pe toți cei apropiați cuplului, dar și pe fanii celor doi. Erau căsătoriți de 18 ani, iar din exterior păreau a fi familia perfectă. Înainte de a o cunoaște pe Andreea și a deveni soț și soție, Dinu a avut o relație de lungă durată cu Nicoleta Luciu. Despre motivul pentru care Dinu s-a despărțit de aceasta a vorbit chiar Deea, cu riscul de a-și supăra soacra.

Motivul pentru care Nicoleta Luciu s-a despărțit de Dinu Maxer

Înainte de a se căsători cu Deea, Dinu Maxer a avut o relație de opt ani cu Nicoleta Luciu. În momentul despărțirii lor, nici Dinu, nici Nicoleta nu a făcut mărturisiri despre motivul care a produs ruptura dintre ei. Iată, însă, că Deea nu a fost la fel de rezervată în declarațlii, spre mâhnirea soacrei ei. Deea a subliniat că subiectul despărțirii dintre Dinu și Nicoleta era unul sensibil pentru familia Maxer și că soacra o rugase să-l trateze cu discreție.

nicoleta luciu si dinu maxer
Nicoleta Luciu și Dinu Maxer au fost împreună opt ani

Conform Andreei, Dinu și Nicoleta s-ar fi despărțit pentru că acesta i-ar fi mărturisit că nu-și dorea nici familie, nici copii și nici să ajungă în fața altarului. Determinarea lui Dinu de a nu-și lua astfel de angajamente ar fi determinat-o pe Nicoleta să pună capăt relației care dura de opt ani.

Dinu Maxer s-a temut întotdeauna că va divorța

„Când ne-am cunoscut eu cu Dinu, el mi-a zis clar că nu-și dorește copiii și nici căsătorie! Să știi că a avut aceeași discuție și cu fosta! Fosta lui iubită s-a despărțit de el pentru asta. După ce s-a despărțit de el, ea a intrat într-o relație în care a făcut patru copii. Deci femeia își dorea copii!

Mi-a spus că fratele lui a avut accident de tramvai, momentul acela a despărțit familia, părinții lui erau în divorț. Imediat după pierderea fratelui, tatăl lui s-a recăsătorit și a făcut doi copii”, povestea Andreea Maxer.

Potrivit Andreei, Dinu s-a temut dintotdeauna că va divorța și tocmai de aceea evita să ajungă în fața ofițerului de stare civilă. „El a crescut în casă cu doi copii. De-aia nu mai voia. Plus și frica lui de a ajunge la divorț, de a pierde un copil. Mama-soacră m-a rugat să nu mai vorbesc despre asta, e un subiect sensibil în familie” , a concluzionat Deea Maxer.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: