Redactia.ro
Home » TV » Ce ascund Ducii de Sussex?! De ce nu vor să facă public certificatul de naștere al bebelușului

Ce ascund Ducii de Sussex?! De ce nu vor să facă public certificatul de naștere al bebelușului

GALERIE FOTO (2) Ce ascund Ducii de Sussex?! De ce nu vor să facă public certificatul de naștere al bebelușului

Harry şi Meghan de Sussex refuză încalcă o altă tradiţie regală. Motiv pentru care lumea este confuză. Ducii de Sussex nu vor să facă public certificatul de naştere al fiului lor. Documentul, în care se precizează locul naşterii lui Archie Harrison Mountbatten-Windsor, va fi înregistrat la un oficiu de stare civilă din Windsor. Acesta nu va fi făcut public, spre dezamăgirea oamenilor.

Pe de altă parte, ducii William şi Catherine de Cambridge au făcut publice certificatele de naştere ale celor trei copii ai lor. Prinţii George şi Louis şi prinţesa Charlotte.

Ducii de Sussex sunt extrem de hotărâţi să păstreze informaţiile despre naşterea primului lor copil confidențiale.

Documentul prin care se anunța venirea pe lume a copilului – afișat în fața palatului Buckingham, reședința oficială a reginei Elizabeth a II-a, potrivit tradiției – a fost semnat de monarh în persoană și nu de medicii care au asistat la naștere.

Astfel că nu se știe deocamdată unde a născut ducesa. Se știe doar că prințul Harry a asistat la venirea pe lume a fiului său. Există zvonuri că Meghan a fost internată în Spitalul Portland din Londra.

Citește și: Jurnalistul BBC, Danny Baker, concediat după ce a insultat bebelușul regal

De-a lungul anilor, acest spital a fost preferat de vedete precum actrița Liz Hurley, Jools Oliver, soția maestrului bucătar Jamie Oliver, și de ducesa Sarah de York. Saloanele VIP pentru mamă și copil din acest spital costă aproximativ 37.000 de dolari pe noapte.

Primul copil al ducilor de Sussex a fost prezentat publicului la două zile după naștere, într-o întâlnire cu presa care a avut loc la castelul Windsor, spre deliciul tuturor.

Archie Harrison este cel de-al optulea strănepot al reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii. El este al șaptelea în ordinea succesiunii la tron.

Tatal lui Meghan Markle nu trebuie sa stea langa Archie

Meghan Markle trebuie sa-l tina deoparte pe tatal ei de noua ei familie, formata din trei, odata cu venirea pe lume a lui Archie.

Ducii de Sussex. Fosta sotie a tatalui lui Meghan Markle l-a acuzat pe fostul ei sot, Thomas Markle, ca a inselat-o in timpul mariajului lor desfasurat intre 1964 si 1975 inainte ca Thomas s-o aiba pe Meghan cu a doua sotie. Doria Ragland in 1979, inainte sa se separe in 1987.

Roslyn crede ca Meghan nu ar trebui sa-l lase pe Thomas in viata lui Archie in rolul de bunic. Temandu-se ca metodele sale nu s-au schimbat.

Citește și: Prințul Harry, un romantic incurabil. Cele mai frumoase declarații de iubire pentru Meghan Markle

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: