Redactia.ro
Home » Monden » Ce ascundea Petrică Mîțu Stoian în propria casă. Un vecin a făcut dezvăluiri șocante: „Rareori invita pe cineva pe la el”

Ce ascundea Petrică Mîțu Stoian în propria casă. Un vecin a făcut dezvăluiri șocante: „Rareori invita pe cineva pe la el”

Ce ascundea Petrică Mîțu Stoian în propria casă.

Ce ascundea Petrică Mîțu Stoian în propria casă. Interpretul de muzică populară a plecat dintre noi în luna noiembrie a anului trecut. După moartea artistului, între impresarul și sora acestuia a izbucnit un adevărat scandal din cauza proprietăților pe care Petrică Mîțu Stoian le deținea. Ce bogăție ascundea cântărețul în casă?

Ce ascundea Petrică Mîțu Stoian în propria casă. Un vecin a făcut dezvăluiri șocante: „Rareori invita pe cineva pe la el”

Petrică Mîțu Stoian a fost unul dintre cei mai apreciați artiști de muzică populară din țară. Dimn păcate, artistul s-a stins din viață pe 6 noiembrie, 2021, la vârsta de 61 de ani. În urma decesului său, impresarul Doru Gușman și sora artistului s-au războit din cauza averii acestuia. Totul ar fi pornit de la proprietățile pe care Petrică Mîțu Stoian le avea, iar una dintre subiectele controversate dintre sora artistului și impresarul acestuia reprezintă vila de la Craiova. Aceasta are o grădină imensă, dar ascunsă.

Maria Tărchilă, sora lui Petrică Mîțu Stoian declara că este decisă să meargă la notar, în Craiova. „Noi nu suntem după avere, nu ne trebuie averea nimănui. Dacă va fi ceva, tot pentru Petrică va fi. Casa de la țară, ar fi tot la familie, noi voiam să îi facem casă memorială. Am aflat ceva acum, nu știu exact dacă e real, vom vedea. Casa aceea ar fi și jumătate-jumătate. Nu sunt sigură, dar se zice că nici casa de la Craiova (n.r. vila în cauză) și nici cea de la țară nu era a lui Petrică, totul ar fi fost pus pe firmă.Rămâne să vedem, dar o să comunic ulterior tot la presă, să se știe.

Am vorbit cu domnul Gusman. Nu am vorbit despre avere, am zis să treacă 40 de zile, să se odihnească Petrică mort, iar apoi să vedem dacă vrea să vorbească. Nu cred că mai există așa ceva. S-au mirat și avocații. Este o speță foarte dificilă”, a spus Maria Tărchilă, în luna decembrie.

Ce bogăție ascundea Petrică Mîțu Stoian în casa sa

Vila regretatului artist este cu adevărat impunătoare, iar proprietatea se află aproape de centrul Craiovei și are 8 sute de metri pătrați și o grădină uriașă. Casa are opt camenre, dar și o cameră dotată cu o anexă unde interpretul își petrecea timpul cu prietenii săi.

”Știu că el colecționa icoane prețioase, avea multe asemenea lucruri, mai ales că era și foarte credincios. La un moment dat, auzisem că avea și tablouri scumpe, o replică făcute după un Rembrandt, zicea el că de un elev de-al pictorului, dar nu l-am văzut. E adevărat, arareori invita pe cineva pe la el dintre vecinii de pe stradă, ne vedeam aici, în fața casei și mai stăteam de vorbă. Dar știu că era mare colecționar de artă, mai ales bisericească”, a dezvăluit vecinul cântărețului, pentru fanatik.ro.

Sora lui Petrică Mîțu Stoian a povestit care au fost ultimele cuvinte ale artistului. Conform acesteia, ultima dată când l-a vizitat, acesta zâmbea și i-ar fi spus următoarele cuvinte: „Mi-a zis, soru-mea, uite și tu cum am ajuns! I-am zis, taci, nu trebuie să te lași! Nu trebuie să te lași! Atunci el a zis „nu mai pot, nu mai pot!”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: