Redactia.ro
Home » Monden » Ce au făcut Alexandra Căpitănescu și Tudor Chirilă imediat după Vocea României. Prima reacție a câștigătoarei: ”Sunt dezamăgită”

Ce au făcut Alexandra Căpitănescu și Tudor Chirilă imediat după Vocea României. Prima reacție a câștigătoarei: ”Sunt dezamăgită”

Alexandra Căpitănescu din echipa lui Tudor Chirilă a fost declarată câștigătoarea competiției Vocea României 2023 și a obținut premiul în valoare de 100.000 de euro. Ce gest a făcut artistul după ce a aflat că Alexandra e marea câștigătoare.

Ce a declarat Alexandra Căpitănescu după ce a câștigat

Alexandra Căpitănescu a declarat că nu se aștepta să câștige competiția. Ea a spus că așteptările erau de 2-3% și că a preferat să stea retrasă pentru că acest sezon a fost unul plin de urcușuri și coborâșuri. Câștigătoarea a spus că această competiție i-a oferit un bagaj de cunoștințe, experiențe și informații pe care le prețuiește.

„Sincer, mă așteptam să câștig în proporție de 2-3%. Aveam încredere în momentele mele, dar mereu îmi este frică să sper, că dacă îmi fac anumite așteptări și nu se întâmplă, sunt dezamăgită. Am preferat să rămân ascunsă.

Tot acest sezon a însemnat un urcuș-coborâș de emoție, de stare. Plec cu un bagaj enorm de cunoștințe, de informații, de experiențe. Și pentru mine asta contează cel mai mult. Cel mai mult mi-a plăcut faptul că am avut ocazia să lucrez cu Tudor.”, a declarat Alexandra Căpitănescu.

Ce gest a făcut Tudor Chirilă după aflarea rezultatelor

Imediat ce s-a aflat că Alexandra este câștigătoarea, Tudor Chirilă a avut o reacție promptă, felicitând-o. El a postat două fotografii, una cu Alexandra și alta cu Irina Baianț, antrenoarea vocală din echipa sa, însoțite de un mesaj de mulțumire: „Suntem foarte recunoscători! Mulțumim din suflet!” Fanii au laudat abordarea lui Tudor în pregătirea Alexandrei pentru Vocea României.

Acesta a fost cercul pe care l-am deschis în 2014 cu Tibi Albu în rol masculin. Acum l-am închis cu Alexandra în rol feminin”, a scris Tudor Chirlă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: