Redactia.ro
Home » Știri » Ce au găsit procurorii în camera fetelor după crimă. Detaliul pe care specialiștii l-au observat

Ce au găsit procurorii în camera fetelor după crimă. Detaliul pe care specialiștii l-au observat

loredana

Loredana, o tânără în vârstă de 18 ani, a fost recent plasată în arest preventiv pentru o perioadă de 30 de zile în urma tragicului incident din Mangalia, în care și-a ucis cea mai bună prietenă, Alina. Ceea ce face evenimentul și mai șocant este faptul că cele două fete erau prietene apropiate încă din copilărie.

Prim-procurorul de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța, Viorel Teliceanu, a dezvăluit detalii șocante despre modul în care s-a petrecut tragedia. Potrivit spuselor sale, Loredana și-a ucis fără milă colega de cameră, apoi a încercat să acopere fapta.

Ce au descoperit procurorii în camera fetelor

Viorel Teliceanu a vorbit despre ceea ce a descoperit în urma investigațiilor făcute. Se pare că Loredana ar fi făcut tot posibilul pentru a-și ascunde urmele, însă nu suficient de bine, deoarece oamenii legii au descoperit imediat urmele crimei. În urma declarațiilor făcute, a ieșit la iveală faptul că sângele Alinei s-a scurs din corp în numai 30 de minute ceea ce a determinat-o pe asasină să încerce să mute cadavrul.

„Aseară, la orele 22, am dispus reținerea unei persoane de sex feminin de 18 ani pentru săvârșirea infracțiunii de omor. Astăzi am formulat propunere de arestare preventivă, s-a şi judecat şi a fost admisă pe o perioadă de 30 de zile. Este vorba de două persoane, ambele de sex feminin, şi agresarea şi victima. Erau chiar prietene şi se știau încă de la grădiniță. De 18 ani amândouă.

E vorba de o singură persoană, un singur autor, această persoană de sex feminin, nu avem niciun dubiu cu privire la numărul de persoane care ar fi participat la săvârșirea infracțiunii. A fost ajutată de taximetrist, chiar dacă acesta a și întrebat-o în mod insistent ce conținea valiza, întrucât era foarte grea, numai că ea i-a motivat că are cărți în valiză. 

A făcut cumva curat, dar nu în totalitate, în camera de cazare în care s-a și săvârșit infracțiunea. Spune inculpata că de la momentul înjunghierii până la decesul efectiv ar fi trecut undeva la 30 de minute, timp în care i s-a scurs și sângele victimei și din acest motiv nici nu ar fi curs sânge pe tot traseul pe care l-a avut până la banca din parc”, a declarat procurorul, potrivit jurnalul.ro.

Filmul terifiant al întâmplărilor care au avut loc în weekend

După ce a comis crima, Loredana a pus cadavrul într-o valiză, a transportat-o cu liftul și a chemat un taxi. Într-un aspect îngrozitor al întâmplărilor, un coleg de-al lor a fost cel care a ajutat-o pe Loredana să care valiza, fără să-și dea seama de conținutul sinistru al acesteia. Situația este la fel de tulburătoare și în cazul taximetristului care a preluat-o pe tânără. Acesta a observat cât de grea era valiza și a întrebat-o pe Loredana cu insistență ce se află în interior.

Momentul în care evenimentele au luat o întorsătură încă și mai înspăimântătoare a fost când taximetristul a pus întrebări referitoare la conținutul valizei. Cu o liniște aparentă, tânăra a răspuns că în interior se află doar cărți. Această reacție calmă și justificarea aparent nevinovată contrastează puternic cu atrocitatea săvârșită și cu întreaga situație.

Această întâmplare zguduie comunitatea și ridică multe întrebări despre ce s-a întâmplat cu adevărat între cele două fete care erau considerate cele mai bune prietene. Motivele din spatele acestei crime rămân încă necunoscute și este probabil ca ancheta să aducă la lumină mai multe detalii, dezvăluind un tablou complet al circumstanțelor tragice care au condus la pierderea unei vieți și la transformarea celeilalte într-o criminală.

Veniseră pe litoral să lucreze cameriste şi, pe fondul unui conflict, un conflict care mocnea cumva de mai mult timp, inculpata a înjunghiat-o în zona cervicală pe victimă şi i-a produs decesul. Ele locuiau în aceeași cameră şi se pare că convieţuirea dintre ele devenise destul de dificilă, motiv pentru care şi victima intenționa să se mute din acea cameră, de fapt, să plece de pe litoral, să plece acasă.

Din ceea ce mi-a relatat inculpata, după ce a ucis-o, s-a schimbat, a pus-o într-o valiză, chiar în valiza victimei, a coborât-o cu liftul și a chemat un taxi. A fost ajutată de un coleg care trecea întâmplător prin zonă, a pus geanta de voiaj în portbagajul taxiului și apoi a cerut taximetristului să o lase undeva în proximitatea parcului unde a și fost găsită victima”, a mai declarat procurorul cazului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: