Redactia.ro
Home » Știri » Ce avere are Alexandru Arșinel. Are o carieră de peste 60 de ani în teatru și televiziune

Ce avere are Alexandru Arșinel. Are o carieră de peste 60 de ani în teatru și televiziune

Ce avere are Alexandru Arșinel. Are o carieră de peste 60 de ani în teatru și televiziune

Alexandru Arșinel este iubit de toată România. Are o carieră de excepție, este admirat de public și are o familie minunată. A jucat în roluri celebre și de-a lungul vieții a strâns o avere impresionantă. Iată despe ce sume și bunuri este vorba.

Ce avere are Alexandru Arșinel

Alexandru Arșinel a împlinit 83 de ani, pe 4 iunie. Mama lui l-a îndrumat spre teatru pentru că a văzut cât talent avea fiul său. Așa că toată viața și-a dedicat-o carierei în teatru și televiziune.

Potrivit adevărul.ro, din ultima declaraţie de avere a actorului reiese că Alexandru Arşinel a încasat 33.720 lei (pensie de revoluţionar), 73.512 lei (pensie), 74.772 lei (indemnizaţie de merit de la Ministerul Culturii) şi 10.800 de lei (o indemnizaţie handicap gr. 2 pentru că o îngrijeşte pe soţia bolnavă). Totalul anual pe 2021 a fost de 107.232 lei, ceea ce înseamnă 8.936 lei pe lună.

Ce proprietăți și case are Alexandru Arșinel

Potrivit declarației de avere, actorul deţine și 4 terenuri: o cotă parte din 2 terenuri la Dolhasca şi 2 terenuri integrale la Sinaia şi Samurcaş – Crevedia. Acesta are şi 3 case de vacanţă şi un apartament la Bucureşti, cât şi un autoturism marca Toyota.

Arşinel mai deţine şi 12 depozite bancare, dintre care nouă în lei, două în euro şi altul în dolari.

Alexandru Arșinel se gândește să se retragă din teatru din cauza problemelor de sănătate

În luna februarie a acestui an, fostul partener de scenă al Stelei Popescu a ratat propriul spectacol, pentru prima data în cariera sa de 60 de ani. El a ajuns la spital pentru mai multe investigații, însă nu i s-a găsit nimic foarte grav sau diferit față de problemele de sănătate pe care știa deja că le are. Alexandru Arșinel a vorbit pentru prima dată despre problemele cu care se confruntă și recunoaște că lucrurile se înrăutățesc pe zi ce trece.

„Nu sunt în regulă, dar cine mai e în regulă astăzi? Nu neapărat mă plâng de dureri, ci de suferință. Inima continuă să își facă damblaua, nu sunt în regulă. Am probleme și cu respirația. Am fost și la spital, mă îngrijesc cum pot”, a dezvăluit actorul, potrivit Antena 1.

Alexandru Arşinel, dezvăluiri cu lacrimi în ochi

Actorul a mai dezvăluit și ce planuri pentru pensie are și că își dorește să se retragă în locul în care a copilărit. „Eu încerc să mai fac față un timp, după care o să mă cam retrag. Eu sunt din Dolhasca. Acolo, de exemplu, și dacă se inaugurează o grădiniță sunt invitat. Și sunt bine primit, apreciat. Vreau, într-un fel, să le și mulțumesc pentru tot. Acolo mă voi retrage, acolo voi pune punct. Doresc să îmi mai invit doi, trei colegi la un spectacol la Dolhasca, apoi să mă retrag. Dar nu în altă parte o să fac retragerea, doar la Dolhasca pot să o fac”, a spus acesta, potrivit aceleiași surse.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: