Redactia.ro
Home » Știri » Ce avere are Elena Băsescu, noua candidată PMP la alegerile parlamentare

Ce avere are Elena Băsescu, noua candidată PMP la alegerile parlamentare

Elena Băsescu

Elena Băsescu este mamă singură, are trei copii, dar și dorința de a schimba ceva pentru familiile monoparentale din România. Aceasta candidează la alegerile parlamentare și are planuri mari!

Ce avere are, de fapt, Elena Băsescu

Elena Băsescu candidează acum la alegerile parlamentare, fiind prima pe lista din Constanța, orașul de unde a decis să participe. Ea vrea, așadar, un loc în Parlament, din partea Partidului Mișcarea Populară din Constanța.

Tocmai de aceea, ea a fost nevoită de întocmească o declarație de avere, așa cum este obligat oricine vrea să aibă o demnitate publică. Iată ce a notat fiica cea mică a lui Traian Băsescu în declarația sa de avere!

Elena Băsescu nu deține niciun imobil, nu are terenuri, dar are bijuterii de aproximativ 40.000 de euro. În conturile sale se află nu mai puțin de 160.000 de euro, cumulat.

Fiica fostului președinte al României deține un automobil BMWX6, pe care l-a cumpărat chiar anul acesta. Elena Băsescu mai primește pensie alimentară în valoare de 12.000 de euro pe lună de la fostul său soț, Bogdan Ionescu, alias Sida. Ea mai are și 8.000 de euro drept indemnizație și alocație pentru creșterea copiilor.

„Doresc să îmi aduc aportul, doresc să aduc experiența pe care am căpătat-o în Parlamentul European, dar și prin rolul pe care l-am avut, acela de mamă singură a trei copii. Am realizat că societatea nu sprijină suficient familiile monoparentale. Voi veni cu o inițiativă legislativă cu proiecte care să sprijine foarte multe familii monoparentale, dar și să îmbunătățim natalitatea, o problemă cu care se confruntă România. Doresc sa ofer PMP o nouă viziune asupra politiclor publice în zona socială.”, a declarat Elena Băsescu.

Elena Băsescu este mamă singură. Ce spune Traian Băsescu despre ea

Traian Băsescu o apreciază foarte mult pe fiica sa, care crește singură trei copii. Potrivit acestuia, se descurcă singură cu banii, fără ajutor din partea lui.

„Fiica mea este singură, divorțată și are trei copii și îi crește. Dacă vrei să crești trei copii, îi crești. Și nu plecați de la premiza că îi da tată bani. Nu. Are și o mică firma care are succes tot mai mare. Uite că are trei copii. Nu e scuză că nu ai condiții să crești copilul. Ai condiții să crești trei copii. Văd că ii crește destul de bine”, a declarat fostul președinte despre fiica lui cea mică.

La rândul ei, Elena Băsescu a comentat că Traian Băsescu este un bunic implicat și care își ajută nepoțeii să învețe lucruri noi.

„Este un bunic foarte implicat, extraordinar de implicat. Acum este perioada în care îi arată fetiței mele Sofia cum să folosească e-mailul. Ea și-a făcut adresă de e mail. În weekend rămân la mama și la tata. (…) Am fost destul de stricți cu ei. Toată familia. Cred că nu au făcut ce fac copiii de obicei, haosul acela. Când le-am spus că gata și că este prea multă gălăgie, au înțeles. Și pe tata îl ascultă doar dintr-o privire”, a mai adăugat Elena.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: