Redactia.ro
Home » Monden » Elena Băsescu, despre viața de mamă singură: „Nu mi se pare așa greu!”

Elena Băsescu, despre viața de mamă singură: „Nu mi se pare așa greu!”

Elena Băsescu a impresionat pe toată lumea prin apariția sa la ”Masked Singer”, deghizată în unicorn și interpretând piesa ”Visele” a Irinei Rimes. În emisiunea ”Vorbește Lumea” de la PROTV a dezvăluit cum au reacționat cei trei copii ai ei când au aflat, dar și tatăl ei, Traian Băsescu.

Cine a știut de participarea la ”Masked Singer” a Elenei Băsescu

Elena Băsescu a participat la Masked Singer, deghizată în unicorn și a uimit jurații, dar și telespectatorii prin acest lucru. În emisiunea ”Vorbește Lumea” de la PROTV , mezina fostului președinte, Traian Băsescu, a dezvăluit cum au reacționat atât copiii ei, dar și bunicul lor.

INTERVIU Elena Băsescu a fost Unicornul la Masked Singer România. Care a fost indiciul care a dat-o de gol | Click mobile

Traian Băsescu a știut de particparea la ”Masked Singer”

Elena Băsescu a precizat că tatăl ei a știu de participare și a fost încântat de costumație. În schimb, copiii au aflat după difuzarea momentului.

„Cu tata m-am consultat înainte să accept propunerea. A fost foarte încântat de costum. Am fost de acord amândoi că Sofia, Traian și Anastasia vor fi cuceriți de costumul Unicornului. Nu le-am spus [copiilor], ne uitam la show împreună în fiecare vineri. Nu le-am spus, dar au îndrăgit Unicornul instantaneu. Noi și iubim căluții foarte mult. Familia mea iubește caii. Mama este o mare iubitoare de echitație. Duce copiii în fiecare weekend la echitație”, a spus Elena Băsescu 

Elena Băsescu: ”Îmi era frică să-mi aud vocea”

”Înainte să accept am spus:  «Cred că de dansat o să pot, dar va fi imposibil să cânt». Îmi era și frică să-mi aud vocea. Nu mă vizualizam cântând. Dar am reușit, după multe ore de repetiții, să cânt trei piese cap coadă, zic eu, onorabil”, a spus Elena.

Elena Băsescu, despre viața cu trei copii: „Nu mi se pare așa greu”

„Mama cum ai putut să stai în costumul ăla? Mama, de ce s-a transformat fața ta așa? Dar cum era masca?”, au fost doar câteva dintre reacțiilor copiilor ei.

Viața de mamă singură

De asemenea, întrebată de Adela dacă îi este greu să fie mama a trei copii, Elena a mai spus: „Nu mi se pare așa greu. Până la urmă, noi femeile suntem făcute să naștem, să aducem viață pe pământ, să-i îngrijim”.

Mai mult, a spus despre Traian Băsescu că este un bunic implicat în creșterea nepoților.

„Este un bunic foarte implicat, extraordinar de implicat. Acum este perioada în care îi arată fetiței mele Sofia cum să folosească mailul. Ea și-a făcut adresă de mail. (…) În weekend [copiii] rămân la mama și la tata. (…) Am fost destul de stricți cu ei. Toată familia. Cred că nu au făcut ce fac copiii de obicei, haosul acela. Când le-am spus că gata și că este prea multă gălăgie, au înțeles. Și pe tata îl ascultă doar dintr-o privire”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: