Redactia.ro
Home » Știri » Gafa monumentală comisă de Elena Băsescu în prima zi de campanie electorală la Constanța. Oamenii legii au intervenit

Gafa monumentală comisă de Elena Băsescu în prima zi de campanie electorală la Constanța. Oamenii legii au intervenit

Elena Băsescu

 În prima zi de campanie electorală în Constanța, Elena Băsescu a făcut o greșeală care a costat-o. Poliția nu a iertat-o și s-a deplasat la fața locului pentru a o pedepsi pe mezina fostului președinte al țării, Traian Băsescu. 

Ce greșeală a făcut Elena Băsescu

Candidata PMP pentru Camera Deputaților în Constanța, Elena Băsescu a făcut o greșeală, în prima zi de campanie electorală din renumitul oraș și a fost sancționată de oamenii legii. Mai exact, fata fostului președinte, a anunțat pe rețelele de socializare că a  parcat mașina neregulamentar în fața blocului din Constanța în care aceasta locuiește, chiar în stația de autobuz. Oamenii legii nu au iertat-o și i-au ridicat acesteia mașina și acum este nevoită sa plătească amenda și să își recupereze autoturismul.

”Azi-noapte, când am ajuns acasă la Constanţa, am lăsat maşina pe strada unde se afla blocul în care stau, pe un loc haşurat. În dimineaţa aceasta, compania municipală mi-a ridicat maşina parcată neregulamentar. Înţeleg că am greşit, voi plăti amenda şi voi merge să-mi iau autovehiculul ca orice alt cetăţean. Pe viitor, voi fi mult mai atentă unde îmi parchez maşina. Toți constănţenii ştiu cât de aglomerat este oraşul şi ce problemă mare este lipsa locurilor de parcare. Sper ca noua administraţie locală din Constanţa să îşi respecte angajamentele de a construi mai multe parcări în oraş. Asta nu înseamnă că îmi caut scuze, ci doar că problema parcărilor trebuie rezolvată. Pentru că am văzut că s-a spus că am parcat în staţia de autobuz, pun această poză pentru a se vedea exact unde am lăsat maşina. ( pe locul încercuit cu roz)”, a scris Elena Băsescu pe Facebook.

Este posibil ca imaginea să conţină: maşină, copac şi în aer liber

Ce s-a întâmplat cu mașina Elenei Băsescu

Așadar, mașina Elenei Băsescu a fost transportată prin oraş, spre locul de depozitare din zona industrială a Constanţei, acolo de unde proprietarii îşi pot recupera autovehiculul, contra unei sume considerabile, asta pe lângă punctele de penalizare date de Poliţia Rutieră.

Elena Băsescu, fiica cea mică a fostului președinte Traian Băsescu, va candida din partea PMP pentru un loc de deputat la Constanța. Ea susține că va promova în Parlament interesele familiilor monoparentale, spunând că, prin rolul ei de mamă singură a trei copii, a căpătat „o dimensiune diferită a societății”. Elena Băsescu deschide lista PMP Constanța pentru Camera Deputaților.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: