Redactia.ro
Home » Știri » Ce avere are George Simion, liderul AUR. Politicianul pare că duce o viață modestă

Ce avere are George Simion, liderul AUR. Politicianul pare că duce o viață modestă

George Simion

George Simion, liderul AUR, are 34 de ani, este necăsătorit și locuiește în București. De profesie este economist și, conform declarației sale de avere, pare că este un politician cu venituri modeste. 

Ce avere are George Simion, liderul AUR. Politicianul pare că duce o viață modestă

Liderul AUR, George Simion, originar din Focșani, are trecut în declarația sa de avere doar un salariu și o mașină. De profesie economist, parlamentarul pare că nu deține un anumit număr de case, terenuri, bijuterii sau conturi cu sume mari în bancă, asemeni multor colegi de breaslă.

Potrivit documentului, până să intre în politică, George Simion încasa lunar un salariu de 3.000 de lei pe lună, din funcția de director de marketing la o firmă de construcții.  De altfel, în declarația de avere, George Simion mai apare ca deținând un Ford Fiesta din 2006.

George Simion nu este un membru nou în politică. Până să ajungă parlamentar, a intrat în atenția publică în urmă cu cinci ani, după participarea la manifestațiile unioniste din țară și din Republica Moldova. De asemenea, a mai cadidat ca independent la alegerile europarlamentare din 2019. Nu a obținut, însă, și numărul necesar de voturi încât să ajungă la Bruxelles: 1.29% (116,781 voturi).

Totodată, liderul AUR are interdicție de a intra în Republica Moldova. El a fost declarat persoană indezirabilă pe teritoriul țării vecine, explicându-i-se: că lucrurile  „se petrec altfel în Republica Moldova”. Formațiunea politică AUR a fost înființată deGeorge Simion în toamna anului 2020. AUR a obținut la alegerile parlamentare, din decembrie, un scor neașteptat care l-a adus printre partidele vechi din Parlamentul României. Se pare că descrierea partidului potrivit căreia și-a propus „să fie rezultatul unificării forțelor românești care urmărește să servească interesele poporului român’, iar doctrina AUR „se sprijină pe patru piloni: familia, patria, credința, libertatea”, a adus multe voturi din partea electoratului.

Cum și-a făcut remarcat partidul George Simion

Intrarea partidului AUR în Parlament a fost o surpriză pentru mulți oameni, deoarece AUR nu avea o indentitate foarte cunoscută. George Simiona a explicat că, deși formațiunea sa nu a avut parte de o campanie electorală asemeni celorlalte partide, a reușit să se facă remarcat în mediul online. Asfel, au adunat mulțimi de simpatizanți.

„Am folosit foarte mult internetul cum trebuie, adică am comunicat chiar direct cu fiecare utilizator care ne-a accesat pagina, le-am răspuns la întrebări, i-am rugat pe fiecare să devină un agent electoral. N-am folosit prea mult postări plătite, nici n-aveam bani de postări plătite, așa că a trebuit să facem noi muncă din asta de la om la om, pe rețelele de socializare și am devenit virali cu multe din materialele noastre. Deci o explicație este internetul și comunicarea directă cu omenii pe online si offline. Am făcut campanie județ cu județ, localitate cu localitate, am bătut țara asta la pas, n-am avut rețineri în a discuta cu fiecare om și să-i aflăm problemele, am fost piață cu piață, mai ales acum acum în perioada în care ele au fost închise”, a explicat George Simion.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: